Shop roku AP+ plus nový vizuál

Canon PIXMA TR150 + akkumulátor

Termékkatalógus
Canon PIXMA TR150 + akkumulátor
4,1 10 értékelés
Tintasugaras nyomtató - hordozható, szines, A4, 9 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 5,5 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, kijelző, Google Print, Wi-Fi
126 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PC263f5c2 Termékszám:  4167C026 Gyártó honlapja:
Canon PIXMA TR150 + akkumulátor 126 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

142 980 Ft
Szett megvásárlása

Canon PIXMA TR150 + akkumulátor

Nyomtass útközben is, akárhol vagy

A Canon tintasugaras nyomtató praktikus és megbízható partner nemcsak otthoni, de munkahelyi használatra is. Fekete-fehér nyomtatás esetén a Canon PIXMA TR150 (4167C026) sebessége 9 oldal/perc, színes nyomtatáskor 5,5 oldal/perc. Maximális nyomtatási felbontása 4800 DPI, mely a legelterjedtebb felbontás, kiváló szöveg- és fotóminőséggel. A szegélyek nélküli nyomtatás funkcióval a margókra is nyomtathatunk. Az adatok WiFi, LAN és USB segítségével továbbíthatók a nyomtatóra. Felejtsd el a kábeleket, és élvezd a távolról nyomtatás kényelmét.

Főbb jellemzők


    ·        Vezeték nélküli nyomtatás WiFi-n keresztül

    ·        kezeli az A5, A4 és B5-ös papírméreteket

    ·         Margókra nyomtatás

    ·        Nyomtass közvetlenül a mobiltelefonodról

    Kiváló minőségű fotónyomtatás

    Gyönyörű képek a tintasugaras nyomtatásnak köszönhetően. A tintasugaras nyomtatás fő előnyei között szerepel a természetes színvisszaadás, ezért a nyomtató alkalmas fényképek nyomtatására is. A Canon színes tintasugaras nyomtató átlagon felüli 4800 DPI felbontással rendelkezik. Ennek eredményeként a fényképek vagy nyomtatott képek tökéletesen élesek lesznek még nagyobb papírméret esetén is, a legkisebb részletig.

    Nyomtass útközben is hordozható nyomtatóval

    A karcsú, könnyű és tartós nyomtató a mobil üzletember igényeire lett teremtve. Kevés a helyed? Az összes kábel és csatlakozó a nyomtató egyik oldalán van, amely helyet takarít meg.

    Kiváló megjelenés és kiváló minőség

    Éles, kiváló minőségű nyomtatás sötétebb dokumentumok estén is. A speciális hibrid fekete pigment tinta élesebb szöveget eredményez, míg a festék alapú tinták intenzitást kölcsönöznek a kinyomtatott képeknek, amelyek akár 100 évig is megtartják minőségüket


    • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

    Paraméterek

    Összehasonlít
    Nyomtatási szín
    Szines Kész!
    Nyomtató technológia
    Tintás Kész!
    Rendeltetés
    Otthonra, Irodába Kész!
    Csatlakozás
    Wi-Fi Kész!

    Típus

    Nyomtatási szín
    Szines Kész!
    Nyomtató technológia
    Tintás Kész!
    Rendeltetés
    Otthonra, Irodába Kész!

    Kapcsolat

    Csatlakozás
    Wi-Fi Kész!

    Támogatott papírméret

    Szabványos papírméretek
    A4, A5, A6 Kész!
    Fotópapír formátuma
    10 × 15 cm Kész!

    Nyomtatási paraméterek

    Nyomtatási felbontás
    4800 x 1200 DPI Kész!
    Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
    9 kép/perc Kész!
    Színes nyomtatási sebesség - ESAT
    5,5 kép/perc Kész!

    Méret

    Magasság
    66 mm Kész!
    Mélység
    185 mm Kész!
    Szélesség
    322 mm Kész!
    Tömeg
    2,1 kg Kész!

    Felszerelés

    Kijelző
    Informatív Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

    A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

    Megjegyzés:

    Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


    Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Canon PIXMA TR150 + akkumulátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TR150 + baterie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TR150 + batéria. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TR150 + Akku. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TR150 + Akku.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ