30 dnů na vrácení Shop roku

Canon PIXMA iX6850

Termékkatalógus
Canon PIXMA iX6850
4,7 54 értékelés
Tintasugaras nyomtató - szines, A3, 14,5 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 10,4 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 9600 x 2400 DPI nyomtatási felbontás, AirPrint, USB, LAN és Wi-Fi
80 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PC185x5 Termékszám:  8747B006 Gyártó honlapja:
Canon PIXMA iX6850 80 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Canon PIXMA iX6850

Kompakt A3+ irodai nyomtató

A stílusos, ultra kompakt és nagy telejsítményű, A3+ formátum számára készült nyomtató 5 saját festékkel rendelkezik és garantálja a dokumentumok és fényképek kiemelkedő minőségű nyomtatását. Ideális asztali megoldás az Excell alkalmazás terjedelmes táblázatainak, a céges plakátok és fényképek nyomtatásához.

Intelligens csatlakozási lehetőségek

A WiFi hálózat és az Ethernet csatlakozás megkönnyíti a nyomtató hálózaton keresztüli több számítógéppel való megosztását. A Canon PRINT alkalmazás az intelligens készülékekről való nyomtatáshoz szolgál. Szintén támogatottak az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatások is.

Takarékoskodj az XL patronokkal

Nyomtass többet, olcsóbban. A választható XL tintapatronok sokkal több oldal kinyomtatásának lehetőségével szolgálnak, így akár 30% oldalankénti megtakarítást biztosítanak a standard éretű tintapatronokkal szemben. A választható XXL fekete pigment tintapatron akár 1 000 fekete-fehár oldal kinyomtatását teszi lehetővé.

Kiváló minőség

Az 5 különálló tinta rendszere fekete pigment tintát tartalmaz a kiemelt és erős szövegek számára, valamint színezék alapú tintákat a fotolaboratórium minőségét elérő gyönyörű fellvételek érdekében, valamint a hatékonyabb nyomtatást is segíti, mivel elegendő csak az éppen elfogyott szín patronját kicserélni.

Gyors nyomtatás

A gyönyörű kinyomatokra nem kell feltétlenül várni. A Canon FINE technológiájának köszönhetően a nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, a fekete-fehér A4 formátumú nyomtatáshoz 14,5 kép/perc sebességgel és a színes nyomtatáshoz 10,4 kép/perc sebességgel, valamint képes a keret nélküli fénykép 10 x 15 cm formátumú, fotólaboratórium minőségű nyomtatására körülbelül 36 másodperc alatt.

Fő tulajdonságok

  • Nagy teljesítményű, ultra kompakt nyomtató A3+ formátumban cégek számára
  • Könnyű megosztás a vezeték nélküli csatlakozáson és az Ethernet hálózathoz való csatlakozáson keresztül
  • Kiváló minőségű nyomtatványok pazarlás nélkül, az 5 külön cserélhető egyedülálló tintapatronnak köszönhetően
  • Szupergyors nyomtatás: fekete-fehér/színes A4 14,5/10,4 kép/perces sebességgel az ISO ESAT szabvány alapján
  • Több nyomtatvány alacsonyabb költségekkel az XL és XXL választható tintákkal
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A5 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
9600 x 2400 DPI Kész!
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
14,5 kép/perc Kész!
Színes nyomtatási sebesség - ESAT
10,4 kép/perc Kész!
Bemeneti tálcák
150 lap Kész!
Színek száma
5 Kész!

Méret

Magasság
159 mm Kész!
Mélység
310 mm Kész!
Szélesség
584 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A nyomtatónak szkennelési funkciója van és mérete?

Kérdések és válaszok: Canon PIXMA iX6850
Kiegészítők: Canon PIXMA iX6850 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA iX6850. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA iX6850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA iX6850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA iX6850.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ