Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA MG2550

Termékkatalógus
Canon PIXMA MG2550
4,5 101 értékelés
Tintasugaras nyomtató Multifunkcionális A4 szkenner / fénymásoló / nyomtató, ESAT 8 kép per perces fekete-fehér, percenként 4 kép színes, 4800x600dpi, USB
Kód:  PC293a05 Termékszám:  8330B006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA MG2550

Tintasugaras nyomtató CANON PIXMA MG2550 egy elegáns és megfizethető elérhető multifunkciós eszközök az otthonok számára. Egyszerű nyomtatás, szkennelés és másolás egy készülékben lesz sokkal kevesebb helyet foglal, és akkor is pénzt takaríthat meg, mint a felvásárlási egyes elemeit. A nyomdagép használja innovatív nyomtatási technológia Finom, garantálva a kiváló nyomtatási minőséget. A nyomtató egy rendszer négy színű festék, rejtett két tintapatron, amelyek egyszerű felhasználói szolgáltatás és stabil nyomtatási minőség az egész élet.Akkor fogd XL FINE tintapatronokkal nyomtatott lényegesen több oldal változásai a tinta. Ez ideális, ha nyomtatni nagy mennyiségben.

My Image Garden szoftver megmutatja a teljes körű PIXMA nyomtatók jellemző. Kínál megoldásokat rendezésére és fényképeket nyomtat, szkennelési és hozzáférés az internetes szolgáltatásokhoz. Mivel a fejlett funkciók, mint például az arcfelismerés, hogy átvizsgálja az összes képet a számítógépen (még azok is, rég elfelejtett), és fordítanod nagy tervek a nyomtatáshoz. CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatás lehetővé teszi a letöltött és nyomtatása, képek és grafikák nemzetközileg elismert fényképészek és művészek. Készítsen üdvözlőkártyák, naptárak és csodálatos 3D papír termékek, mint például a Endeavour űrsikló.

További információk:

Normál tintapatronok:
534 160 PG-545 (fekete)
534161 CL-546 (színes)

Opcionális XL tintapatronok:
534 162 PG-545XL (fekete)
534163 CL-546XL (színes)
végül
534167 Canon kazetta PG-545 / CL-546 Multi pack w / o SEC (PG545 / CL546)

Patron Hozam (Plain):
A színes dokumentumok nyomtatása A41
Fekete: 180 oldal
Fekete XL: 400 oldal
Szín: 180 oldal
Színes XL: 300 oldal

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
8 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
8 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
4 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
60 lap Kész!

Méret

Magasság
145 mm Kész!
Mélység
306 mm Kész!
Szélesség
426 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA MG2550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG2550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG2550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2550.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ