A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Canon PIXMA MG3650 piros

Termékkatalógus
Canon PIXMA MG3650 piros
4,7 22 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4, nyomtató, szkenner, fénymásoló, ESAT 9,9 fekete-fehér kép percenként, 5,7 színes kép percenként, 4800x1200dpi, duplex, AirPrint, USB, WiFi
Kód:  PC293a65 Termékszám:  0515C046 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA MG3650 piros


Vypnuto
 Canon PIXMA MG3650 červená

Csatlakozz, nyomtass, másolj és szkennelj

Lélegzetelállító, rendkívül részletgazdag szegély nélküli fotók, valamint professzionális megjelenésű, kristálytiszta dokumentumok egyszerű nyomtatása – mindezt a Canon vállalat Fine kazettarendszerének és a 4 800 dpi felbontásnak köszönhetően. A fekete-fehér 9,9 kép/perc és a színes 5,7 kép/perc ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességgel a 10x15 cm-es szegély nélküli fotóra 44 másodpercet kell várnod.


Vezeték nélküli többfunkciós eszköz

A WiFi hálózathoz való csatlakozás segítségével bármely helyről nyomtathatsz, amely annak hatókörébe esik. A Canon PRINT alkalmazással közvetlen okostelefonról vagy tabletről is nyomtathatsz, és egyúttal a nyomtató és tintapatron állapotáról is meggyőződhetsz. Ráadásul a Google Cloud Print szolgáltatás segítségével gyakorlatilag bárhonnan nyomtathatsz, akár egy másik kontinensről is. A fájlok biztonságot élvezve az interneten keresztül továbbítódnak a nyomtatóba.

Vypnuto
 Canon PIXMA MG3650 červená

Nyomtass több oldalt gazdaságosan

Élvezd a minimális pazarlást és maximális megtakarítást. Nyomtass több oldalt gazdaságosan, akár 50%-os megtakarítással a választható XL tintakazetta révén, és használj kevesebb papírt az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével. 


Vypnuto
 Canon PIXMA MG3650 červená

Élvezd a nyomtatás kreatív szabadságát

A továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link lehetővé teszi a fotók Facebookról, Instagramról és online albumokból való gyors nyomtatását, valamint dokumentumok nyomtatását és beolvasását olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint a GoogleDrive, OneDrive és Dropbox, illetve a beolvasott fájlok és képek közvetlen e-mailben való elküldését - sőt azt számítógép használat nélkül.


Legfontosabb jellemzők

  • Készíts és nyomtass lenyűgöző szegély nélküli fotókat
  • Nyomtatás és szkennelés okostelefonon vagy tableten keresztül
  • Egyszerű csatlakozás felhőalapú tárhelyhez a PIXMA Cloud Link segítségével
  • Nyomtass több oldalt az XL tintakazettával
  • Élvezd a személyes képeslapok készítését
Vypnuto
 Canon PIXMA MG3650 červená
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Másolás és szkennelés Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Másolás és szkennelés Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
14 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
9,9 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
5,7 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
152 mm Kész!
Mélység
304 mm Kész!
Szélesség
449 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA MG3650 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG3650 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG3650 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3650 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG3650 rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ