Shop roku Shop roku

Canon PIXMA MG5750 fekete

Termékkatalógus
Canon PIXMA MG5750 fekete
4,5 161 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, szines, A4, másolás és szkennelés, 12,6 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 9 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, duplex, kijelző, AirPrint, Wi-Fi és USB
Kód:  PC294f5 Termékszám:  0557C006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA MG5750 fekete


Canon PIXMA MG5750

Egyszerű csatlakoztatás, nyomtatás, szkennelés és másolás

A Canon PIXMA MG5750 tintasugaras nyomtató az 5 színenként cserélhető tintapatronnak, a Canon FINE technológiájának, valamint a 4800 dpi nyomtatási felbontásnak köszönhetően részletgazdag, mély fekete és élénk vörös árnyalatú képnyomtatást tesz lehetővé. A fekete-fehér nyomtatás esetén 12,6 kép/perc, színes nyomtatás esetén pedig 9,0 kép/perc ISO ESAT szerinti nyomtatási sebesség révén a gyönyörű, 10×15 cm-es szegély nélküli fényképek nyomtatása körülbelül 41 másodpercet vesz igénybe.


Gyors és kényelmes nyomtatás és szkennelés

Csak töltsd le a Canon PRINT alkalmazást, és már indíthatod is a nyomtatást és a szkennelést okostelefonodról vagy tabletedről, továbbá a felhőalapú szolgáltatásokhoz is közvetlenül hozzáférhetsz. A Wi-Fi Direct üzemmódnak köszönhetően nincs szükség vezeték nélküli routerre, internetkapcsolatra, vagy jelszóra.

Canon PIXMA MG5750

Spórolj az XL-méretű tintapatronokkal

Élvezd a minimális hulladék és a maximális megtakarítás lehetőségét! A különálló tintapatronoknak köszönhetően a fekete Canon PIXMA MG5750 multifunkciós nyomtatóban csak azt a színt kell kicserélned, amelyik éppen kifogyott. A választható, XL-méretű tintapatronok révén pénzt, az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével pedig papírt takaríthatsz meg. 


Canon PIXMA MG5750

Tapasztald meg a felhőalapú nyomtatást

A továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link segítségével az Instagramról, a Facebookról és a Flickrről is mindössze másodpercekbe telik a fényképek nyomtatása, a dokumentumnyomtatásra pedig olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokból van lehetőség, mint a GoogleDrive, a OneDrive és az Access to SlideShare. Tölts fel beolvasott dokumentumokat és fényképeket egyszerűen a PIXMA MG5750 nyomtatóról a GoogleDrive, a OneDrive és az újonnan hozzáadott OneNote szolgáltatásokba.


Egyszerű vezérlés, megtekintés és csatlakoztatás

A Canon PIXMA MG5750 tintasugaras nyomtató egyszerű vezérlést, megtekintést és csatlakozást kínál. A nagyméretű, 6,2 cm-es, színes kijelzőn minden kristálytisztán látható, legyen szó a funkciók kiválasztásáról, a képek előnézetéről vagy a felhőalapú szolgáltatások használatáról. Az automatikus bekapcsolásnak köszönhetően pedig a nyomtatás elindításával sem kell várnod.

Canon PIXMA MG5750

A Canon PIXMA MG5750 tintasugaras nyomtató legfontosabb jellemzői

  • Azonnali nyomtatás és szkennelés okostelefonról vagy tabletről
  • Nyomtatás a kedvenc felhőszolgáltatásodból és beolvasás felhőszolgáltatásba
  • Dokumentumok és képek gazdaságos nyomtatása az XL-méretű tintapatronoknak köszönhetően
  • Vezeték nélküli nyomtatás WiFi és AirPrint technológiával
  • Mikroszkopikus tintacseppek a precíz nyomtatás érdekében
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Fotó nyomtatás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Fotó nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Kész!
Boríték formátuma
B5 Kész!

Szkennelés

Szkenner felbontása
1200 x 2400 DPI Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
4800 x 1200 DPI Kész!
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
12,6 kép/perc Kész!
Színes nyomtatási sebesség - ESAT
9 kép/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
148 mm Kész!
Mélység
369 mm Kész!
Szélesség
455 mm Kész!
Tömeg
6,3 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Mikori és mennyit használt a termék? Ilyenkor új patronnal van? Ha nem mennyi tinta van benne?

Szép napot. Kérdés, a csomag tartalmaz adatkábelt? Tisztelettel Sz. András

Tele van az 570PGBK XL-es tintapatronom, a színes 571 jelűek üresek. Én csak fekete-fehér dokumentumot szeretnék nyomtatni, szkennelni, de anyomtató csak azt írja ki, hogy nincs festék a ciánkék patronban és ezért semmit nem csinál. Miért?

Az összes szükséges tintapatront tartalmazza a csomag? Köszönöm.

Sajnos nem vagyok profi a számítógépes termékek között! Kérdésem: Canon 5750 nyomtatón nem látokl ADF tetőt, hogyan működik az autómatikus lap behúzás? Milyen eredeti tatron kell a készülékhez? A választ köszönöm!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy ha nem szeretnék duplex formátumban nyomtatni, át lehet-e állítani?

Kérdések és válaszok: Canon PIXMA MG5750 fekete
Kiegészítők: Canon PIXMA MG5750 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG5750 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG5750 čierna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ