Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Canon PIXMA TS6150 - Fekete

Termékkatalógus
Canon PIXMA TS6150 - Fekete
4,6 13 értékelés
Tintasugaras nyomtató - többfunkciós, A4, nyomtató, szkenner, fénymásoló, 15 kép percenként fekete-fehérben, 10 kép percenként színesben, 4800x 1200dpi, érintőképernyő, duplex, AirPrint, USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  PC299s2b3 Termékszám:  2229C006 Gyártó honlapja:

Canon PIXMA TS6150 - Fekete

Ez a nyomtató garantáltan többre képes, mint azt első pillantásra gondolnád! Vonzó, színes bevonata, gyorsasága, és minőségi, vezeték nélküli nyomtatása Wi-Fi hálózaton keresztül és a felhőből, illetve praktikus lapadagolója nélkülözhetetlen irodai kiegészítővé teszik a Canon PIXMA TS6150 tintasugaras nyomtatót. A készülék nem csak elegáns kinézetével, és kis méreteivel nyűgözi le használóját, hanem egyedülálló nyomtatási minőségével, és felhasználóbarát felületével is kedvedre tesz. A nyomtató szkennel, fénymásol, és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is nyomtat, így nem csak otthon, hanem akár az irodában is nagy hasznát veheted.

A Canon PIXMA TS6150 főbb jellemzői

  • Többfunkciós készülék a nyomtatási, szkennelési és fénymásolási feladatok ellátására
  • Nyomtatás felbontása: 4800 x 1200 dpi
  • Csatlakozás WiFi-n és a felhőn keresztül
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Lehetővé teszi a szegély nélküli nyomtatást 13 x 13 cm-es méretben
  • Támogatja a nagy kapacitású XL patronokat (5 különböző színben)
  • Működik tablettel és okostelefonnal is (Bluetooth Low Energy)
  • Tiszta, 7,5 cm-es LCD kijelző (33 választható nyelv)

A lenyűgöző minőségű nyomtató

FINE nyomtatófeje 5 különböző színű tintát kezel, amelynek segítségével éles szövegű dokumentumokat nyomtathatsz. Az elválasztott rekeszeknek köszönhetően a patroncsere rendkívül egyszerű, és gazdaságos. További lehetőség a Canon XL Ink patronok beszerzése, amellyel oldalanként 30%-os költséget takaríthatsz meg.

A4 multifunkciós nyomtató

A dokumentumok egyszerű másolásának és szkennelésének érdekében a nyomtató 1200 x 2400 dpi felbontású szkennerrel rendelkezik. Sebessége 15 ábra/perc fekete-fehér nyomtatás esetében, színes ábrák nyomtatásakor pedig 10 ábra/perc. Egy 10 x 15 cm-es, szegély nélküli kép nyomtatása körül-belül 43 másodpercbe telik. 7,5 cm-es, viszonylag nagy kijelzője elforgatható, ezen könnyedén beállíthatod egyéni preferenciáidat. A legtöbb funkció egyébként elérhető közvetlenül a kezdőképernyőről, így végrehajtásuk minimális időbe telik.

Maradj kapcsolatban

A Canon PRINT funkcióval okos készülékedben tárolt adataid mindig a kezed ügyében lesznek. Ennek köszönhetően népszerű közösségi oldalakról nyomtathatsz (mint például a Facebook vagy Instagram), vagy az általad kiválasztott helyre (mondjuk a felhőbe) mentheted el szkennelt dokumentumaidat. A nyomtató WiFi hálózathoz csatlakoztatható, a fényképek és dokumentumok könnyű megosztásának érdekében. A készülék támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, és Canon Print Service Plug-in (Android) technológiákat is.

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA TS6150 - Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS6150 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TS6150 čierna.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ