Akvizice ApF HU Shop roku

Canon PIXMA TS6351 fehér

Termékkatalógus
Canon PIXMA TS6351 fehér
4,7 13 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, szines, A4, másolás és szkennelés, 15 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 10 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, duplex, kijelző, AirPrint, Google Print, USB, Wi-Fi és Bluetooth
Kód:  PC299s2b8 Termékszám:  3774C026 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA TS6351 fehér

Tintasugaras nyomtató Canon PIXMA TS6351 fehér Jellemzők/technológia

A(z) Canon tintasugaras nyomtató egy hasznos berendezés a háztartásba vagy az irodába. Kompakt és multifunkciós kivitelének köszönhetően képes szkennelni, fénymásolni és nyomtatni. Vagyis mindent, amire a dokumentumok kapcsán szükséged lehet. Ez egy korszerű színes nyomtató. A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér tintasugaras nyomtató maximális nyomtatási sebessége (fekete-fehér) 15 kép/perc oldal percenként. A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér tintasugaras nyomtató színes nyomtatási sebessége lap/perc. Felbontása 4800 x 1200 DPI, ami az egyik legelterjedtebb érték, tehát a dokumentumok és képek részletgazdagok lesznek. Szegélyek nélküli nyomtatásra is képes. A gyorsabb és egyszerűbb munka érdekében duplex funkcióval is rendelkezik. A PC-hez USB, Wi-Fi és Bluetooth kábelen keresztül csatlakozik. Nyomtatás Apple eszközről az AirPrint funkció segítségével. A(z) Canon tintasugaras nyomtató kezelését az intuitív és átlátható grafikus kijelző teszi könnyebbé.

A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér tintasugaras nyomtató legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Canon tintasugaras nyomtató duplex funkcióval is rendelkezik
  • Vezeték nélküli nyomtatás Bluetooth-on és WiFi-n keresztül
  • A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér tintasugaras nyomtató nyomtatási formátuma A4, A5 és A6
  • Papíradagoló tálcájának kapacitása 100 lap
  • Szegélyek nélküli nyomtatás funkció
  • Nyomtatás Apple okostelefonról vagy táblagépről az AirPrint appon keresztül
  • A(z) Canon tintasugaras nyomtatója a szkennert és a fénymásolót is helyettesíti
  • Színes tintasugaras nyomtató otthonra vagy az irodába
  • A csomagolás tartalma: dokumentáció, tintapatronok és tápkábel

A(z) Canon tintasugaras nyomtatójának felbontása

Gyönyörű fényképek minőségi nyomtatási technológiával. A tintasugaras nyomtatás egyik legfőbb előnye az élethű színvisszaadás, így fotók nyomtatására is tökéletes. A színes Canon tintasugaras nyomtató rendkívül magas 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontással rendelkezik. Tehát a kapott fényképek komolyabb méretű formátumban is részletgazdagok és élvezhetők.

A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér akár a fénymásolót is helyettesíti

A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér 3 az 1-ben kivitelének hála lehet vele szkennelni, nyomtatni és fénymásolni. Minden munkát elvégez, amire csak a dokumentumok kapcsán szükséged lehet. A(z) Canon PIXMA TS6351 fehér tintasugaras nyomtató papír formátuma A4, A5 és A6. Lapadagoló tálcájának kapacitása 100 lap. Összesen 100 lap kerülhet biztonságosan a kimeneti tálcába.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Google Print, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Fotó nyomtatás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Google Print, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Fotó nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!

Szkennelés

Szkenner felbontása
1200 x 2400 DPI Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
4800 x 1200 DPI Kész!
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
15 kép/perc Kész!
Színes nyomtatási sebesség - ESAT
10 kép/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!
Kimeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
141 mm Kész!
Mélység
359 mm Kész!
Szélesség
376 mm Kész!
Tömeg
6,3 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA TS6351 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS6351 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TS6351 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS6351 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS6351 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ