Rapture AlzaBoxy Q1

Canon PIXMA TS8053 Brown

Termékkatalógus
Canon PIXMA TS8053 Brown
2,0 1 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós A4-es nyomtató/szkenner/fénymásoló, percenként 15 fekete-fehér kép vagy 10 színes kép nyomtatására képes, 9600 x 2400, LCD érintőképernyő és automatikusan dönthető első panel, nyomtatás CD-ről és DVD-ről, kártyaolvasó, duplex, AirPrint, USB, WiFi
Kód:  PC299s3c Termékszám:  1369C066 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA TS8053 Brown

le
Fotiskárna Canon PIXMA TS8053

Kis méret, nagy teljesítmény

A Canon PIXMA TS8050 multifunkciós tintasugaras nyomtató nem csak a karcsú kivitelezése és a kompakt méret miatt érdekes, hanem a kiváló nyomtatási minőséget és felhasználóbarát felületet is kínál. A mobil technológia támogatása mellett a vezeték nélküli WiFi hálózathoz való csatlakoztatás is lehetséges.


Gyors és egyszerű kezelhetőség

Az összes funkciót egy nagy 4,3 "-os érintőképernyőn kezelheted, amely dönthető is, így a használata is nagyon kényelmes. A legtöbb funkció elérhető közvetlenül a kezdőképernyőről, a készülék kezelhetősége rendkívül felhasználóbarát.


Emlékek lélegzetelállító minőségben

A továbbfejlesztett nyomtató technológia rendkívüli minőséget garantál. A 6 különálló tinta (a szürkét beleértve)  tökéletes árnyékok létrehozására képes és csökkenti a nyomtatott képek szemcsézettségét. Mindez gyönyörű fotókat, gazdag színeket és éles szöveges dokumentumokat eredményez.


Szkennelés és másolás

Az egyszerű másolást és szkennelést nyomtató 2400 x 4800 dpi felbontásban végzi. Fekete-fehérben 15 oldal/perc, színesben 10 oldal/perc sebességre képes. A 10 x 15 cm-es szegély nélküli nyomtatás körülbelül 20 másodpercet vesz igénybe. Sok más funkció mellett az automatikus kétoldalas nyomtatás is természetesen rendelkezésre áll.


Maradj kapcsolatban

A nyomtató WiFi hálózathoz való csatlakoztatása után a képek és dokumentumok megosztása rendkívül egyszerű. Android, iOS és a Windows Mobile 10 operációs rendszerekkel a készüléket okostelefonnal is párosíthatod. A beépített kártyaolvasó lehetővé teszi az SD memóriakártyáról való nyomtatást.


Okoskészülékek támogatása

A Canon PRINT alkalmazással az okos készüléken tárolt tartalmat könnyedén kinyomtathatod. Nyomtathatsz a népszerű közösségi oldalakról, vagy beolvashatsz felhő-alapú fényképeket és dokumentumokat.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés, CD/DVD Nyomtatás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!
Szkennelési sebesség
19 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés, CD/DVD Nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Szkennelés

Szkennelési sebesség
19 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
15 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
10 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
139 mm Kész!
Mélység
324 mm Kész!
Szélesség
372 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA TS8053 Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS8053 hnědá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TS8053 hnedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8053 Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8053 Brown.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ