Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PIXMA TS8151 fehér

Termékkatalógus
Canon PIXMA TS8151 fehér
3,7 6 értékelés
Tintasugaras nyomtató - többfunkciós, A4, nyomtató, szkenner, fénymásoló, fekete nyomtatás: 15 kép/perc, színes nyomtatás: 10 kép/perc, 4800x 1200, érintőképernyős LCD-vel és automatikusan dönthető kezelőpanel, nyomtatás CD / DVD-n, kártyaolvasó, duplex nyomtatás, AirPrint, USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  PC299s3c2 Termékszám:  2230C026 Gyártó honlapja:

Canon PIXMA TS8151 fehér

A Canon PIXMA TS8151 nyomtató számos olyan funkciót tartogat számunkra, amit elsőre látásra ki se néznénk ebből a készülékből: kiváló minőségű, nagy felbontású színes nyomtatás, vezeték nélküli WiFi kapcsolat, Cloud szolgáltatás, praktikus dokumentumadagoló a kényelemért, a gyorsaságért és a költséghatékonyságért, szkennelés és másolás. A Canon PIXMA TS8151 multifunkciós tintasugaras nyomtató nem csak gyönyörű designnal és kompakt méretekkel rendelkezik, hanem kiemelkedő nyomtatási minőséggel és felhasználóbarát kezelőfelülettel is. A könnyű hozzáférés a szkenneléshez, a másoláshoz és a vezeték nélküli nyomtatáshoz ideálissá teszi nem csak otthoni, de kisebb irodai használatra is.

A Canon PIXMA TS8151 főbb jellemzői

  • Multifunkciós nyomtató lapolvasóval és fénymásolóval
  • Csatlakozás WiFi-n és USB-n keresztül
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • 4800 x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 13 x 13 cm-es formátumban való nyomtatás
  • Nagykapacitású XL patronok támogatása
  • 6 különálló tintapatron
  • Tablethez és okostelefonhoz is csatlakoztatható
  • 10,8 cm-es LCD érintőképernyő (33 választható nyelv)
  • Memóriakártya-helyek
  • Szegély nélküli nyomtatás

A lenyűgöző minőségű nyomtatás

A 6 különböző színű tintával rendelkező FINE nyomtatófej lehetővé teszi dokumentumok és pengeéles szövegek nyomtatását. A különálló patronokkal a színek beállítása rendkívül egyszerű és gazdaságos. Az XL méretű patronopciókkal akár 30%-ot is megtakaríthat oldalanként.

Multifunkciós nyomtató 

A dokumentumok egyszerű beolvasásáért és másolásáért, a nyomtató fel van szerelve egy 2400 x 4800 dpi felbontású lapolvasóval is. A nyomtatási sebesség fekete-fehérben 15 kép/perc, míg színesben 10 kép/perc. Egy 10 x 15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása körülbelül 17 másodpercig tart. A beállítások könnyen elvégezhetők a nagy, 10.8 cm-es kezelőpanelen, amely megdönthető a kényelmes használatért. A legtöbb funkció elérhető a kezdőoldalról.

Csatlakozzon és nyomtasson online!

A Canon PRINT alkalmazással egyszerűen kapcsolódhat okos eszközei valamelyikéhez. Olyan népszerű közösségi oldalakról nyomtathat egy gombnyomással, mint a Facebook vagy az Instagram, valamint szkennelhet képeket vagy dokumentumokat egy kiválasztott felhő alapú fiókba. A nyomtató képes csatlakozni egy WiFi hálózathoz a képek és dokumentumok egyszerű megosztásáért. A modell támogatja az Apple AirPrint mobil nyomtatási technológiát, a Google Cloud Print-et és a Canon Print Service Plug-in funkciót is Android operációs rendszerek számára. A nyomtató memóriakártya-helyekkel is el van látva.

 

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA TS8151 fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS8151 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TS8151 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8151 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8151 Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ