Canon PowerShot G7 X

Termékkatalógus
Canon PowerShot G7 X
4,9 29 értékelés
Digitális fényképezőgép 20,2 megapixeles CMOS, DIGIC 6 iSAPS, 4.2x zoom (24-100 mm F1.8-2.8), dönthető érintőképernyő 3 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, WiFi, NFC, GPS támogatás, FullHD videó, intelligens stabilizátor
Kód:  OC063k9 Termékszám:  9546B002 Gyártó honlapja:

Canon PowerShot G7 X


le
Canon PowerShot G7 X

Kivételes minőségű bármilyen fényben

A pillanatok éles részleteket még bonyolult helyzetekben objektív nagy maximális rekesze f / 1,8-2,8, amely lehetővé teszi a legtöbb fény jut az érzékelőre. A 4,2 × optikai zoom (24-100 mm) ideális széles képernyős képeket és nagyítani a tárgyakat. Capture lenyűgöző portrékat gyönyörű perspektíva és elmosódott a háttérben egy kis maximális rekesz a teljes zoom.



Csodálatos blur (bokeh)

A "bokeh" származik japán és minőségére utal gyújtótartományon egy kép részeinek. A kamera lencséje, a PowerShot G7 X egy membrán kilenc penge, ami létrehoz egy sima háttér elmosódott, és gyakorlatilag kör homályos fény. Ha a fényképezett megvilágított jelenetek is javíthatja a képek egy szép hatást fénysugarak 18.

le
Canon PowerShot G7 X


érzékelő

Készítsen nagyszerű képeket gyenge fényviszonyok és gyönyörűen homályos háttér. CMOS érzékelő 1-es típusú "továbbfejlesztett teljesítmény gyenge fényben, anélkül, hogy veszélyeztetné a tömörséget a kamera. Ez használ egy fényérzékeny, ami majdnem 3-szor nagyobb, mint a szenzor 1 / 1.7 ", ezáltal fokozott fényérzékenység, zajcsökkentő és a szélesebb dinamikatartomány. Azt is kínál nagyobb kreatív rugalmasságot, köszönhetően a sekély mélységélesség professzionális háttér elmosódott.



le
Canon PowerShot G7 X

HS System

A nappali és éjszakai fotók lesz megkülönböztetni a valóságot. A Canon HS System DIGIC 6 és egy nagy 20,2Mpx CMOS érzékelő típusa 1,0 "kivételes képminőséget és kiemelkedik a gyenge fényben. Olyan egyszerű, hogy rögzítse az igazi pillanat hangulatát vaku nélkül vagy állványra.



Sharp eredményez minden helyzetben

Az intelligens optikai képstabilizátor akkor nem kell aggódnia, hogy a képeket fogja pusztítani a remegő kamera. Ez a fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, és biztosítja az éles, részletes képeket és videókat is, ha a felvételt a teljes zoom vagy félhomályban kezét. És filmek meglepően stabil, köszönhetően a stabilizációs filmek 5 tengelyen.

le
Canon PowerShot G7 X


Kapja el a tökéletes pillanat

Amikor körülötted minden gyorsan változik, így lőni PowerShot G7 X nagy sebességű 6,5 képkocka másodpercenként. Ön biztos lehet abban, hogy soha nem fog hiányozni minden fontos pillanatot. Még jobb hír, hogy ez az arány lehet lőni akár 692 kép egymás után.



le
Canon PowerShot G7 X

Intuitív érintőképernyő

Nagyszerű kilátás, és egy rugalmas kompozíció kiválasztása. Minőségi dönthető LCD érintőképernyő felbontása 040k pont 1 használ sRGB színvisszaadás kiváló színhűség, a képélességet és kontrasztot. Touch felület lehetővé teszi az intuitív működés, és egy sor hasznos funkciók, mint az érintés AF.



Csatlakozás WiFi

Élvezze az ingyenes Wi-Fi hálózathoz. Küldj képeket és filmeket a szociális hálózatok közvetlenül a fényképezőgépről. Vagy viszik az okostelefon vagy tablet segítségével az NFC gombot, és csatlakoztassa a mobil eszközön. Használja a Canon CameraWindow mérésére felvételek elhelyezését mutató és működtetni a kamerát távolról az okostelefonról. Élvezze PC biztonsági mentés és szinkronizálás útján felhő képeket.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1" Kész!
Min. záridő
1/1 960 s Kész!
Maximum záridő
0,98 s Kész!
Maximum ISO
12 800 db Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
100 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/1,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Optikai zoom
4,2 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
210 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 250 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot G7 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G7 X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot G7 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot G7 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot G7 X.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ