Canon PowerShot N2 Fehér

Termékkatalógus
Canon PowerShot N2 Fehér
4,5 2 értékelés
Digitális fényképezőgép - 16,1 MPx CMOS, DIGIC 6 iSAPS, 8x zoom, 2,8" érintőképernyős LCD, Li-Ion, microSD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, arcfelismerés, Full HD videó, képstabilizátor
Kód:  OC063m Termékszám:  9770B002AA Gyártó honlapja:

Canon PowerShot N2 Fehér

A PowerShot N2 segítségével életedet minden látószögből megörökítheted, megalkothatod és megoszthatod.

A Canon PowerShot N2 nagy teljesítményű és precíz képfeldolgozása  együtt a nagy érzékenységű Canon CMOS érzékelővel kítűnő eredményeket biztosít. A készülék másik nagy előnye a változtatható szögű PureColor LCD II G (TFT) érintőképernyő, amely átlósan 7,1 cm-es (2,8 ").

Az éles képek készítését elősegíti egy intelligens optikai képstabilizátor, amely csökkenti a rezgéseket. Canon PowerShot N2-vel készített képek éleses és részletgazdagok, még gyenge fényben is. A továbbfejlesztett Dinamikus IS 5 tengellyel stabilizálja a készüléket ezzel javítva a képek élességét. 

Kápráztassa el családtagjait és barátait a kreatívitásával. A Kreatív felvételkészítés funkció az eredeti témáról öt további művészi és meghökkentő képet hoz létre. A Kreatív videó funkció különböző ötletes kreatív szűrőivel pedig könnyedén készíthet olyan szórakoztató videókat, amelyeket büszkén oszt meg másokkal.

A fényképezőgép másik előnye a Smart Auto funkció, amely automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat a külső hatásokhoz viszonyítva. A beállításokat 58 előre elkészített jelenetből választja ki (ebből 21 videóhoz van), így semmilyen külső tényező nem szabhat határt a csodálatos képek készítésében. Készítsen szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót a nap összes felvételéből a Hibrid automatikával. A haladó művészek értékeni fogják, hogy az objektív pedig kézi vezérlésű. Az elegendő tárhely megteremtésére micro SD / SDHC / SDXC memórikártyák használhatók a készülékhez. 

Élvezze a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. A képeket és videókat okostelefonjára vagy táblagépére egyszerűen továbbíthatja a mobilkészülék-csatlakoztató gomb és az NFC segítségével. Töltse fel képeit és filmjeit közösségi oldalakra – egyenesen a fényképezőgépéről.
A minőségi Li-ion akkumulátor biztosítja, hogy hosszú időre használhassa a készüléket, 270 felvételt is készíthet vele. A Canon PowerShot N2 ezenfelül számos érdekes kiegészítőt kínál, hogy a fotózás mindig öröm legyen.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
8,09 cm Kész!
Magasság
6,2 cm Kész!
Mélység
3,23 cm Kész!
Tömeg
201 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
16,1 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
1 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
2,7 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
224 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,9 Kész!
Optikai zoom
8 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,8" (7,11 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon NB-9L Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
270 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
870 mAh Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, NFC Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot N2 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot N2 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot N2 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot N2 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot N2 weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ