A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Canon PowerShot SX420 IS fekete

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX420 IS fekete
4,9 9 értékelés
Digitális fényképezőgép - 20Mpx CCD, DIGIC 4+, 42x zoom, 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HD videó, intelligens stabilizálás, vezérlés okostelefonnal, NFC, Wi-Fi, GPS
Kód:  OC056j1b Termékszám:  1068C002AA Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX420 IS fekete

Azt akarjuk, hogy a tökéletes utazási ultrazoom kompakt objektív 42násobným optikai zoom, ami nem csak jól is, de a forgatás HD videót? Ezután a Canon PowerShot SX420 IS Önnek a megfelelő választás! Távoli rögzítési részlet vagy testre igényei szerint a jelenet nem lesz probléma, többek között. köszönhetően a 24 mm-es ultra-széles látószögű objektív mini hídon. Az innovatív Dinamikus képstabilizátor is rögzíthet HD videó és reális, hogy stabil képek még a teljes zoom. Hála a Wi-Fi technológia, a készülék távirányítással lehet szinte bármilyen okos készülék.

A fő előnyök

  • Smart Auto mód automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat 32 lehetőség
  • Élességét és tisztaságát Képeit Intelligens technológia
  • A ZoomPlus fogjuk elérni akár 84 × nagyobb nagyítás
  • A gazdag színek, kiváló kontraszt forgatás színhelye
  • Minőség 3.0 "LCD kijelző felbontása 230 000 pont és a széles látószög
  • NFC technológia még könnyebb átadását és tapasztalatcserét

Kifinomult és modern

A fényképezőgép tápellátását egy akkumulátor NB-11LH, ami el van rejtve egy gumírozott fogantyúval, elérve egy hozzávetőleges akkumulátor élettartama 195 felvétel (ECO üzemmódban akár 260 képkocka) 300 perc lejátszás. Vadonatúj Canon modern funkciók, mint például a HDMI kimenet, amely lehetővé teszi, hogy az átviteli kiváló minőségű képeket a televízió vagy a Wi-Fi képes automatikusan biztonsági másolatot készíteni az újonnan rögzített képek az online tárolás. Mint már említettük, köszönhetően a szinkronizáló egység távirányítással lehet gyakorlatilag bármilyen okos készülék. 

Kreatív fotózás és a Smart Auto mód?

Használhatja a sokféle kreatív szűrők, mint például halszem hatás, hatások olcsó fényképezőgép és Miniatűr hatás (ami táj kép fog kinézni, mint a kis modellek). Kreatív szűrők Ehhez minden kép eredeti. Másrészt, ha inkább a klasszikus shoot, Smart Auto automatikusan kiválasztja a tökéletes fényképezőgép beállításait.

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
14,7 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
0,5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
1 000 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,6 Kész!
Optikai zoom
42 × Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
195 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
800 mAh Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
A/V (TV Kimenet) Kész!

Csomag tartalma

Objektívek száma
0 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX420 IS fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX420 IS černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX420 IS čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX420 IS Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX420 IS Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ