Shop roku 30 dnů na vrácení

Canon PowerShot SX60 HS fekete

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX60 HS fekete
4,6 7 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 16.8 megapixel DIGIC 6 iSAPS technológiával, 65x zoom (21-1365mm F3.4-6.5), 3 " kihajtható LCD kijelző, Li-Ion (NB-10L), SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, WiFi, arcfelismerés, HDMI, stabilizátor
Kód:  OC052b06 Termékszám:  9543B002AA Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX60 HS fekete

Ez a fényképezőgép kifejezetten arra készült, hogy távolról készíts vele kiváló minőségű képeket. Örökíts meg gyönyörű sport jeleneteket a lelátóról vagy a táj részletességét nagy látószögben akár közelről is. A 21 mm-es lencsének és a 65-szörös zoomnak köszönhetően bármit megörökíthetsz. Az optikai stabilizátorral elfelejtheted a bizonytalan kamera miatt félresikerült képeket. Készíts éles felvételeket teljes zoom-al vagy akár alacsony fénynél, mindenhogy elképesztő lesz az eredmény.

Kövesd a témát egyszerűen

Erős nagyítás mellett is könnyedén követheted a távoli a témákat. Csak nyomd meg a gombot, és a Zoombeállító segéd gyorsan eltávolodik a jelenettől – így új perspektívába helyezheted a témát –, a gomb felengedésekor pedig visszavált a nagyított méretre. A továbbfejlesztett Automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, és segít előre megadott méreten tartani a témát.

Minden helyzetben


A Canon HS System rendszere – DIGIC 6 processzorral és 16,1 megapixeles CMOS-érzékelővel – lenyűgöző képminőséget nyújt poszter méretben is és még gyenge megvilágítás mellett is. Így vaku vagy állvány használata nélkül is megragadhatod a pillanat valódi hangulatát. Egyetlen gombnyomással készíthetsz egyenletes, valósághű Full HD videókat 60 kép/mp sebességgel, megörökítve az egyedülálló atmoszférát akár éjszaka is.

Csak koncentrálj


Használd fényképekhez vagy videókhoz a Smart Auto funkciót, amely automatikusan választ az előre beállított 58 mód közül (filmkészítéskor 21), hogy biztosítsa a lehető legjobb eredményt. A kihajtható kijelző és az elektronikus képkereső segítségével az összes módban láthatod a képet. Továbbá, készíthetsz távoli pillanatfelvételeket vagy küldhetsz képeket az okos telefonodra WiFi segítségével vagy akár közvetlen megosztással. Ha csatlakoztatsz egy kompatibilis okos telefont, GPS koordinátákhoz tudod kötni képeidet.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
12,8 cm Kész!
Magasság
9,3 cm Kész!
Mélység
11,5 cm Kész!
Tömeg
650 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
16,1 Mpx Kész!
Min. záridő
1/1 960 s Kész!
Maximum záridő
14,7 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
6,4 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
21 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
1 365 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,4 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,5 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
0 cm Kész!
Optikai zoom
65 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon NB-10L Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
340 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
920 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX60 HS fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX60 HS černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX60 HS čierny.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ