Shop roku AlzaBoxy Q1

Canon PowerShot SX720 HS piros

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX720 HS piros
4,4 6 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 20.3 Mpx DIGIC 6, 40x zoom, 24-960mm, 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, WiFi, NFC, GPS támogatás, micro HDMI, képstabilizáció
Kód:  OC056k43b Termékszám:  1071C002AA Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX720 HS piros

Az SX sorozat egy kicsi és könnyű vázzal jött elő, amelyet szépen kiegészít az objektív a maga elképesztő zoomjával. Ezen az úton jár az SX710-es modell utódja is. Legfőbb újdonság a továbbfejlesztett objektív, amely újonnan képes az akár negyvenszeres zoomot is elérni, tehát végre részletgazdagon fotózhatsz még nagyobb távolságokra is. Többé már nem menekülnek előlled a sportteljesítmények a tribűnről, ahogy a kulturális események sem, még ha távol is állsz a történésektől. Ez a fényképezőgép mindig a történések középpontjába varázsol Téged.

Legfontosabb jellemzők

  • Kicsi és könnyű fényképezőgép 40x-es optikai zoommal
  • Intelligens képstabilizáció az éles fényképek és filmek érdekében még teljes zoom esetében is
  • Gyors élességállítás (0,11 s) és sorozatképkészítés 5,9 felvétel/másodperc sebességben (a memóriakártya beteléséig)
  • Kreatív fotózás az expozíció teljesen manuális szabályozásával
  • Full HD videofelvétel 60 fps sebességgel
  • Egyszerű csatlakoztatás, megisztás és biztonsági mentés (WiFi + NFC)

Beépített képstabilizáció

A fényképezőgép a felvétel hatékony rögzítése érdekében számos funkcióval lett ellátva, amelyek közül kulcsfontosságú a kifinomult képstabilizátor. A nagyobb nagyítás a felvétel nagyobb berezgését eredményezé, és éppen ezért rendelkezik ezen készülék egy intelligens optikai képstabilizátorral az éles és stabil felvételek érdekében még teljes zoom esetén is. Hála az intelligens optikai képstabilizációnak, kedvezőtlen fényviszonyok között, mozgás közben, illetve teljes zoomon is nagyszerű felvételeket készíthetsz, hiszen minden bemozdulás kiiktatásra kerül.

Tartsd a tárgyat a felvételen

Egy újdonság a tárgy egyszerűbb felvételen tartása funkció a nagyobb zoomon is. A kompozícióválasztás-asszisztens a zoom során automatikusan állítja be a ráközelítést, érzékeli a szituációt, és ha a tágy a felvétel szélén van, akkor automatikusan csökkenti a zoom értékét. Gyorsan eltávolítja a felvételt, amellyel lehetővé teszi számodra, hogy megtalálhasd a tárgyat, és a gomb felengedése után újra ráközelít az adott jelenetre.

Minden fontos pillanatot megörökít

Semmit se szalassz el! Örökítsd meg a spontán pillanatokat a gyors automatikus élességállításnak köszönhetően, amelynek elég csupán 0,11 másodperc, hogy pontosan felismerje a jelenetet. Egyetlen felvétel nem elég? Ez a készülék sorozatfelvétel lehetőségével is tud szolgálni, mégpedig 5,9 felvétel/másodperc sebességgel. Valósághű filmeket is készíthetsz Full HD 60 fps mellett a gomb folyamatos lenyomása által. Hála az öttengelyes dinamikus képstabilizációnak, még teljes zoom esetében is stabil filmfelvételek készíthetők.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
20,3 Mpx Kész!
Min. záridő
1/3 136 s Kész!
Maximum záridő
14,7 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5,9 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
960 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon NB-13L Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
250 kép Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX720 HS piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX720 HS červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX720 HS červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Power SX720 HS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Power SX720 HS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ