Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Canon PowerShot SX740 HS ezüst

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX740 HS ezüst
4,6 5 értékelés
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, beépített vaku, kereső nélkül, képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 11,01 × 6,38 × 3,99 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,299 kg
Kód:  OC096b Termékszám:  2956C002 Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX740 HS ezüst

Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Képernyő

A(z) Canon PowerShot SX740 HS ezüst kompakt fényképezőgéppel tökéletes képeket és nagyszerű videókat készíthetsz. Ezt a fényképezőgép modellt CMOS típusú és 1/2,3" formátumú érzékelővel alkották meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő maximális felbontása 20,3 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A funkciókat és beállításokat a 3" kihajtható képernyőn választhatjuk ki. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is sokkal egyszerűbb. A Live view technológiával úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül néznéd. Az elkészült képek és videók SD memóriakártyára kerülnek elmentésre. A működéséhez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 265 kép is elkészíthető.

A(z) Canon PowerShot SX740 HS ezüst kompakt fényképezőgép lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) Canon digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) Canon érzékelő felbontása 20,3 Mpx
  • További pozitívuma az automatikus arc-észlelés funkció
  • A videófelvételek maximális felbontása: 4K
  • A fényképezőgép domináns színe: ezüst
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 265 kép kép is elkészíthető
Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Jellemzők/technológia
Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Csomag tartalma

A(z) Canon kompakt fényképezőgépének felépítése

Ennek a formás kis gépnek a méretei 6,38 × 11,01 × 3,99 cm, így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Tömege csupán 0,299 kg, tehát a bőröndöt sem fogja húzni. Ezüst színe kihangsúlyozza egyediségét. A fényképezőgép egy menettel is rendelkezik, hogy könnyen lehessen állványra szerelni. A beépített vaku pedig nagy segítségünkre lesz majd az éjszakai fényképezésnél.

A(z) Canon digitális fényképezőgépének csatlakozói és a támogatott formátumok

A beépített WiFi és Bluetooth segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz. A fényképezőgép egy hagyományos USB csatlakozón keresztül köthető össze a PC-vel. A grafikus kimenetek közül micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Hátoldal
Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Jellemzők/technológia

Mi egyébbel büszkélkedhet a(z) Canon PowerShot SX740 HS ezüst fényképezőgép?

A(z) Canon fényképezőgépének maximális érzékenysége (ISO) 3200. Ha szeretsz videókat készíteni kétségtelenül örülni fogsz a(z) 25 FPS értéknek és a 4K felbontásnak. A folyamatos (sorozat) felvétel sebessége 10 kép/másodperc. A tökéletes fényképek érdekében a záridő személyre szabható 1/3200 s -tól/-től - 15 s -ig. Az automatikus arc-észlelés funkció nagy segítségedre lesz fotózás közben.

A(z) Canon objektívével minden apró részlet láthatóvá válik

Az objektív minimális és maximális fókusztávolsága 35 mm-re átszámítva 24 - 960 mm. A(z) 40× optikai zoomnak köszönhetően közelebbre hozhatod a fotózni kívánt objektumokat. Az objektív fényerőssége f/3,3 - f/6,9 között változtatható az aktuális gyújtótávolságtól függően. A modern technológiának köszönhetően 1 cm távolságból képes kényelmesen élesíteni.

Digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX740 HS ezüst Képernyő

Paraméterek

Szélesség
6,38 cm Kész!
Magasság
11,01 cm Kész!
Mélység
3,99 cm Kész!
Tömeg
299 g Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,38 cm Kész!
Magasság
11,01 cm Kész!
Mélység
3,99 cm Kész!
Tömeg
299 g Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
20,3 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/3 200 s Kész!
Maximum záridő
15 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
960 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
1 cm Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
265 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu, az ügyben keresem Önöket, hogy a SIÓ karácsonyi nyereményjátékában az Önök egyik termékét szeretnénk odaadni a szerencsés nyertesnek. Ez a következő lenne: Canon PowerShot SX740HS Ebből lenne szükségünk 5 darabra, amit a közel 2 hónapos promóció alatt kiküldhetünk. A promóció rövid leírása: • időtartam: 2019.11.01 – 12.31 • mechanizmus: a weboldalon fel lesz tüntetve egy kreatív videó Csorba Anitától (vloggertől), aki Sió-s dobozból csinál madáretetőt. Aki ezt megcsinálja és feltölti a madáretetőről készült képet, részt vesz a nyereményjátékban. • kéthetente fogunk 5 különböző nyereményt kisorsolni, köztük az egyik a fent említett fényképezőgép lenne Erre szeretnék árajánlatot kérni és megkérdezni, hogy a Alza.hu-t, megjeleníthetjük e mint a nyereményt számunkra szolgáltató céget a promóció során. Előre is köszönöm a visszajelzésüket!

Kérdések és válaszok: Canon PowerShot SX740 HS ezüst
Kiegészítők: Canon PowerShot SX740 HS ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX740 HS stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX740 HS strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX740 HS silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX740 HS silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ