30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit
4,6 5 értékelés
Digitális fényképezőgép - kompakt, arcfelismerés, állványmenet, beépített vaku, kereső nélkül, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 20,3 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 11,01 × 6,38 × 3,99 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,299 kg, akkumulátor, tok és tripod a csomag része
Kód:  OC096c Termékszám:  2955C016 Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit

A(z) Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit kompakt fényképezőgéppel kiváló minőségű képeket készíthetsz. Ezt a gépet CMOS típusú és 1/2,3" formátumú érzékelővel tervezték meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat örökíthessünk meg vele. Az érzékelő legnagyobb felbontása 20,3 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A funkciókat és beállításokat a 3" kihajtható kijelzőn tudjuk aktiválni. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is jóval könnyebb. A Live view technológiával úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül fürkésznéd. Az elkészült fényképek és videók SD memóriakártyára mentődnek el. A gép tápellátását egy akku garantálja. A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel akár 265 fénykép is készíthető.

A(z) Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit kompakt fényképezőgép főbb tulajdonságai

  • A(z) Canon digitális fényképezőgép érzékelőjének fajtája CMOS
  • A(z) Canon érzékelő felbontása 20,3 Mpx
  • Hatalmas előnye az automatikus arc-észlelés
  • A videók maximális felbontása: 4K
  • A fényképezőgép domináns színe: fekete
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 265 kép kép is elkészíthető

A(z) Canon kompakt fényképezőgépének külső jellemzői

Ennek a kicsi gépnek a méretei 6,38 × 11,01 × 3,99 cm, így elsősorban azoknak ajánlott, akik sokat utaznak. Súlya nem több mint 299 g, tehát a poggyász sem lesz tőle nehéz. Fekete színe trendi megjelenést kölcsönöz neki. Egy menettel is ellátták, hogy gyorsan lehessen tripodra szerelni. A beépített vaku pedig nagyon jó szolgálatot tesz majd a sötét kompozíciók megvilágításánál. A doboz a gépen kívül a következőket tartalmazza: akkumulátor, tok és tripod.

A(z) Canon fényképezőgépének portjai és a támogatott formátumok

A beépített Bluetooth és WiFi segítségével egyszerűen és gyorsan csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. A fényképezőgép egy hagyományos USB csatlakozón keresztül köthető össze a PC-vel. A grafikus kimenetek közül micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyebet ígér a(z) Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit fényképezőgép?

A(z) Canon fényképezőgépének maximális ISO értéke 3200. Ha szeretsz videókat készíteni biztosan örülni fogsz a(z) 25 FPS értéknek és a 4K felbontásnak. A folyamatos felvétel (sorozat) sebessége 10 kép/másodperc. A tökéletes képek érdekében a záridő személyre szabható 1/3200 s -tól/-től - 15 s -ig. Az arc-észlelés funkció nagy segítségedre lesz fotózás közben.

A(z) Canon objektívével minden apró részlet láthatóvá válik

Minimális és maximális fókusztávolsága 35 mm-re átszámítva 24 - 960 mm. A(z) 40× optikai zoomnak hála jóval közelebbre hozhatod a fotózni kívánt objektumokat. Az aktuális objektív fényerőssége f/3,3 - f/6,9 között változik a gyújtótávolságtól függően. A fejlett technológiának hála 1 cm távolságból tökéletes képet készít.

Paraméterek

Szélesség
6,38 cm Kész!
Magasság
11,01 cm Kész!
Mélység
3,99 cm Kész!
Tömeg
299 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,38 cm Kész!
Magasság
11,01 cm Kész!
Mélység
3,99 cm Kész!
Tömeg
299 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
20,3 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/3 200 s Kész!
Maximum záridő
15 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
960 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
1 cm Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
265 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Tok, Tripod Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX740 HS černý Travel kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX740 HS čierny Travel kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX740 HS Schwarz Reisekit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX740 HS Schwarz Reisekit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ