30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Canon ScanFront 400

Termékkatalógus
Canon ScanFront 400
Szkenner - 600x600dpi, hálózati szkennelés, 45 oldal/perc fekete-fehér, 45 oldal/perc színes, automatikus adagoló, LAN + USB
Kód:  QN138 Termékszám:  1255C003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon ScanFront 400

A kiváló teljesítményű Canon ScanFront 400 szkenner nagy mennyiségű dokumentumot dolgoz fel, így bármely intézményben megállja a helyét. Képes kétoldalas beolvasásra, és akár napi 6000 szkennelést is elvégez 45 oldal/perc sebességgel. Tölts be 60 lapot az ADF-be, és hagyd, hogy a ScanFront elvégezze a munkát. További előnye a széles körű média támogatás. Beolvas névjegykártyákat, A4 vagy A5 dokumentumokat, borítékokat, műanyag kártyákat (legfeljebb 1,4 mm), útlevelet (legfeljebb 6 mm-ig) és legfeljebb 3 méter hosszú tekercset. Adminisztrációs és értékesítési környezetben egyaránt értékelni fogod a csendes működést illetve szoftver adta lehetőséget, amellyel egyszerre több ScanFront szkennert is tudsz kezelni.

A Canon ScanFront 400 szkenner legfontosabb jellemzői

  • Nagyszámú dokumentum gyors beolvasása
  • Széles körű média támogátás
  • Gyors vezérlés nagy érintőképernyős LCD-vel
  • ScanFront Bulk Management Tool
  • Szoftver kompatibilitás az uniFLOW-val
  • Speciális biztonság az eszközökhöz és a munkafolyamatokhoz
  • SDK eszköztár a testreszabásokhoz és alkalmazásokhoz

Nagy intézmények - fokozott teljesítmény

A Canon imageFORMULA ScanFront 400 szkenner megkönnyíti a dokumentumok feldolgozását. A könnyen kezelhető felület a 10,1" érintőképernyőn egyszerűvé teszi az e-mailekbe, hálózati mappákba,  USB-eszközökre vagy FTP-kiszolgálókra történő azonnali szkennelést. Támogatja az Active Directoryt NTLM és OpenLADP hitelesítéssel is, így a dokumentumok azonnal tárolódnak a központi adatbázisban a beolvasás után. Rugalmasságának köszönhetően a ScanFront szkenner könnyen integrálható a meglévő infrastruktúrába és a fejlett dokumentumfeldolgozási folyamatokba. Minden egyes szkenneléskor metaadat indexfájlokat hozhatunk létre, hogy könnyen osztályozhassuk a dokumentumokat az adminisztratív rendszereken belül.

Biztonságos működés

A Canon ScanFront 400 vállalati szkenner biztosítása természetesen magától értetődő: csak az engedélyezett, jelszóval rendelkező felhasználók férhetnek hozzá. Az engedélyek külön-külön állíthatók be, így az egyes felhasználóknak csak a kiválasztott szkennelési funkciókhoz van jogosultságuk. A jogosulatlan felhasználók hozzáférése ellen az eszköz automatikus kilépéssel reagál. A rendszergazdák távolról módosíthatják a hozzáférési jogokat, és új felhasználókat regisztrálhatnak a különböző eszközökön egyidejűleg. A bizalmas fájlokat titkosított PDF formátumban küldhetik el a szkennerből másolatok nélkül.

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon ScanFront 400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ScanFront 400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ScanFront 400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 400.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ