Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon Selphy CP1000 - Fehér

Termékkatalógus
Canon Selphy CP1000 - Fehér
4,6 15 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, kijelző, súlya 0,85 kg, USB
49 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PC104n5 Termékszám:  0011C022 Gyártó honlapja:
Canon Selphy CP1000 - Fehér 49 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

65 980 Ft
Szett megvásárlása

Canon Selphy CP1000 - Fehér

Canon Selphy CP1000 - Fehér egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Otthoni fotónyomtatás

Ha hagyományos papíralapon szeretnél képeket nyomtatni kiváló minőségben vagy úgy kell nyomtatnod, hogy éppen terepen vagy távol a számítógépedtől, akkor a Canon SELPHY nyomtató a tökéletes eszköz ezen szolgáltatásokra. Fényképeket könnyedén nyomtathatod akár közvetlenül a fényképezőgépedről, USB-meghajtóról vagy memóriakártyáról. A standard 10 × 15 cm-es méretű fotók nyomtatási mindössze 47 másodpercig tart. Fantasztikusan egyszerű a nyomtató használata köszönhetően a 6,8 hüvelykes kijelzőnek. Ezen felül akkumulátorról is képes üzemelni, így akkor is képes leszel nyomtatni, ha éppen távol vagy az otthonodtól vagy az irodától.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt és hordozható, kompakt méretű
  • Gyors és egyszerű nyomtatás közvetlenül fényképezőgépekről, memóriakártyákról és USB-meghajtókról
  • Laborminőségű fotónyomtatás
  • Opcionális fotószerkesztés
  • Fotópapír nyomtatás

Gazdag és élénk színek

A fényképeket fejlett festékszublimációs eljárással nyomtatja. Ez a technológia biztosítja a kiemelkedő nyomtatási minőséget 16,7 millió színnel. Automatikus képjavítás rendszere pedig jelenet- és arcfelismerés funkcióval biztosítja a tökéletes minőségű és tisztaságú nyomtatást. Ez a technológia beállítja a kontrasztot és a színeltolást a fotókon, amellyel tisztábban rajzolja ki égboltot és a felhőket, vagy eltünteti a vörös szemhatást.  Az Advanced Smooth Skin technológia kiküszöböli a bőr tökéletlenségeit, így mindig tökéletes portréfotókat vagy selfie-ket hívhat elő. 

Választható felületű fotók

Hőszublimáció fokát szabályozni lehet a nyomtatófejen, így négy különböző felületű fotópapír használatán is elgondolkozhat. A felhasználónak a választásai között szerepel a teljesen fényes bevonatú felület, amely védi a képet a környezeti hatásoktól, illetve az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomtatványokhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár 3 félfényes fotópapírt is használhat. Ezen felül, akár különböző méretekben is nyomtathat. Nagyon praktikus az a képessége is, hogy igazolványképeket is nyomtathat vele.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Összehasonlít
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimációs Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!
Jellemzők
Fotó nyomtatás Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimációs Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Funkció

Jellemzők
Fotó nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
300 x 300 DPI Kész!

Méret

Magasság
60,5 mm Kész!
Mélység
135 mm Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Tömeg
0,85 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hőszublimációs fotónyomtatóhoz milyen papír ajánlott??Legyenek kedvesek konkrét fajtát írni! Hány darabos és milyen árban van. Köszönöm szépen!

Kiegészítők: Canon Selphy CP1000 - Fehér
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ