Canon Selphy CP1200 fekete

Termékkatalógus
Canon Selphy CP1200 fekete
4,5 4 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - 10 x15 cm-es, 300 x 300 dpi, LCD, AirPrint, kártyaolvasó, USB, WiFi
Kód:  PC104n8 Termékszám:  0599C002 Gyártó honlapja:

Canon Selphy CP1200 fekete

Akár hagyományos papíralapra akarjuk képeinket nyomtatni, avagy fényképeink más típusú alapot igényelnek. A Canon SELPHY nyomtató a tökéletes eszköz ezen szolgáltatások véghezviteléhez. Fényképeit könnyedén nyomtathatja közvetlenül a fényképezőgépről, USB-meghajtóról, memória kártyáról vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül. Az eszköz nyomtatási szabványmérete 10 × 15 cm-es, amelyet mindössze 47 másodperc alatt végez el. Az eszköz kezelése rendkívül egyszerűvé válik a színes kijelző jelenlétének köszönhetően.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt méret - könnyen hordozható
  • Gyors és egyszerű nyomtatás mobil eszközein keresztül
  • Minőségi fotónyomtatás
  • A fotók típusa és tulajdonságai változtathatók
  • Utalvány fotók nyomtatása
  • Elemre működő eszköz (nem tartozék)

Nyomtatás bárhonnan

Az új Selphy CP1200 lehetőséget nyújt a vezeték nélküli nyomtatásra okostelefonok, tabletta, olvasók és más eszközökön keresztül, amelyek támogatják a WiFi nyomtatást. Hála az egyszerű műveleteknek, a képek nyomtatása sosem volt ilyen egyszerű. A készülék támogatja a különböző vezeték nélküli nyomtatási technológiákat, mint a PictBridge, Apple AirPrint, Canon Print Service, Easy-PhotoPrint és a Canon Print. A támogatott operációs rendszerek közé tartozik természetesen az iOS, Android, Windows vagy a Kindle Fire. Az akkumulátoros üzemmódnak hála (nem tartozék), bárhol, bármilyen körülmények között nyomtathat.

Gazdag és élénk színek

A képek a fejlett szublimációs eljárással vannak nyomtatva, tinták segítségével. Ez a technológia biztosítja a kiváló nyomtatási minőséget, nagy felbontása 16,7 millió színt ismer és alkalmaz. Automatikus képjavítási rendszer biztosítja a tökéletes minőségű és tisztaságú végeredményt. Ez a technológia segít beállítani a kontrasztot és a fotók színét, amely többek közt segít az ég és a felhők kezelésénél, vagy épp megszünteti a vörös szem-hatást. A fejlett "Smooth Skin" technológia kiküszöböli a különféle tökéletlenségeket, így biztosítva a fotók és szelfik tökéletességét. 

Választható fotó felület

Az eszköz lehetővé teszi a nyomtatófej színbeállításait, így négy különböző felület közül választhat fényképei számára, papír használata nélkül. A felhasználó választása fényes felület és másik három mérsékelten fényes felületre eshet, amelyek megakadályozzák ujjlenyomatai fotóra való tapadását. Ezen felül a nyomtatás különféle méretekben lehetséges. Nagyon praktikus továbbá az eszköz azon képessége, hogy fényképeit utalvány alakban nyomtassa.

A csomag tartalma:
A SELPHY CP1200
A PCP-CP400 papírtartó (képeslap méret)
Kompakt CA-CP200 B hálózati adapter
tápkábel
Használati útmutató

Paraméterek

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
1 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
1 oldal/perc Kész!

Méret

Magasság
63,3 mm Kész!
Mélység
135,9 mm Kész!
Szélesség
180,6 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon Selphy CP1200 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP1200 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon SELPHY CP1200 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ