Shop roku AlzaBoxy Q1

Canon Selphy CP1200 fekete + Ajándék RP-54 papír

Termékkatalógus
Canon Selphy CP1200 fekete + Ajándék RP-54 papír
4,8 14 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - 10x15 cm-es fotópapír, 300x300dpi felbontás, LCD kijelző, AirPrint, kártyaolvasó, USB, WiFi
Kód:  PC104n8b Termékszám:  0599C013 Gyártó honlapja:
Canon Selphy CP1200 fekete + Ajándék RP-54 papír Megszűnt

Canon Selphy CP1200 fekete + Ajándék RP-54 papír

Akár hagyományos papír formátumban szeretné megőrizni fotóit, vagy csak egyszerűen nyomtatni szeretné a fotókat, a Canon SELPHY nyomtató ideális eszköz a szolgáltatások nyújtásához. Egyszerűen nyomtathat fényképeket közvetlenül a fényképezőgépről, USB-meghajtóról, memóriakártyáról vagy vezeték nélkül a WiFi használatával. A normál 10 × 15 cm méretű fotó kinyomtatása mindössze 47 másodpercig tart. Az eszköz vezérlése tökéletesen egyszerű a színes kijelző jelenléte miatt.

A nyomtatóval együtt 54 db képeslap méretű papírt is kap. Ez a nyomtatási méret 100 × 148 mm (4 × 6 ") általában albumokba és képkeretekbe történik.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méretek - könnyen szállítható
  • Gyors és egyszerű nyomtatás mobil eszközökről
  • Fényképek nyomtatási minőségben
  • Opcionális fotószerkesztés
  • Fotópapírok nyomtatása
  • Az akkumulátor kiváló működése (nem tartozék)
  • RP-54 papírtartó 10 × 15 cm-es ingyen

Nyomtatás bárhonnan

Az új Selphy CP1200 vezeték nélküli nyomtatást nyújt okostelefonokról, tabletekről, e-book olvasókról vagy más WiFi-kompatibilis eszközökről. Egyszerű működéssel a pillanatfelvételek soha nem voltak könnyebbek. A PictBridge, az Apple AirPrint, a Canon Print, az Easy-PhotoPrint és a Canon nyomtatási technológiák támogatottak. A támogatott rendszerek közé tartozik természetesen iOS, Android, Windows és Kindle Fire. És köszönhetően az akkumulátorral működő (nem tartozék) lehetőségnek, bárhonnan, bárhonnan nyomtathat.

Gazdag és élénk színek

A fényképeket fejlett színezék szublimációs módszerrel nyomtatják. Ez a technológia kiemelkedő minőségű nyomtatási minőséget biztosít 16,7 millió színnel. Az automatikus képoptimalizálás mindig tökéletes kimeneti minőséget és tisztaságot biztosít. Ez a technológia igazítja a fényképek kontrasztját és színárnyalatát, melyet az ég és az ég jobb rajzolására vagy a vörösszem-hatás megszüntetésére használják. Az Advanced Smooth Skin technológia kiküszöböli a bőr tökéletlenségét, és mindig tökéletes portréfotókat vagy önképet biztosít. 

Válassza ki a fotófelületet

A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozhassa a festékfilm felmelegedési sebességét a nyomtatófejen, így négy különböző fotóterület közül választhat, anélkül, hogy más típusú papírra lenne szüksége. A felhasználó megválaszthatja a fényes felületet és három félig fényes felületet, hogy megakadályozza az ujjlenyomatok lerakódását  a fényképeken. Ezenkívül különböző méretű fényképeket is kinyomtathat. Nagyon praktikus a fotópapírok nyomtatásának lehetősége.

A csomag tartalma:
A SELPHY CP1200 nyomtató
PCP-CP400 papírtálca (képeslap méret)
Kompakt tápegység CA-CP200 B
Tápkábel
Felhasználói kézikönyvek
10 x 15 cm-es RP-54 papírkészlet

 

Paraméterek

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
1 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
1 oldal/perc Kész!

Méret

Magasság
63,3 mm Kész!
Mélység
135,9 mm Kész!
Szélesség
180,6 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon Selphy CP1200 fekete + Ajándék RP-54 papír Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP1200 černá + papíry RP-54. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon SELPHY CP1200 čierna + ZADARMO papiere RP-54. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 schwarz + 54 Blatt RP-Papier GRATIS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1200 schwarz + 54 Blatt RP-Papier GRATIS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ