A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Canon Selphy CP1300 fekete

Termékkatalógus
Canon Selphy CP1300 fekete
4,7 11 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató,, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, kijelző, súlya 0,86 kg, Wi-Fi
Kód:  PC104n8c Termékszám:  2234C002 Gyártó honlapja:

Canon Selphy CP1300 fekete

A Selphy hőszublimációs nyomtató képvisel mindent, amely egy hordozható fotólaborhoz szükséges. Ezzel a készülékkel a nyomtatott fotó kevesebb, mint egy perc alatt kész pontos és tartós kivitelezésben a minőségi technológiának köszönhetően. A Selphy nyomtató 10 x 15 cm-es képeket is elő tud állítani, és ehhez nem kell sok fáradtság. A nyomtatóhoz csatlakoztathatsz USB flash drive-ot, memóriakártyát vagy a telefonodat és a kamerádat is WiFi-n keresztül.  Ezután indítsd el a nyomtatást a nagy előnézeti képernyőn vagy a gombokkal a kompakt mininyomtatón.

Mit kínál a fekete Canon Selphy CP1300 nyomtató?

  • Gyors, színes nyomtatás
  • Hőszublimációs technológia
  • Hordozható és kompakt méret
  • WiFi támogatás
  • Közvetlen nyomtatás okos készülékekről
  • Automatikus képjavítás
  • Nagy, színes kijelző
  • USB és kártyaolvasó bemenet
  • Rendelhető fekete, fehér vagy rózsaszín színben

Hogyan nyomtassunk a fekete Canon Shelphy CP1300 nyomtatóval?

A hőszublimációs mini-nyomtató USB flash disk csatlakozóval és SD-, SDHC-, SDXC memóriakártya foglalattal rendelkezik. Természetesen van lehetőség a számítógépről is nyomtatni, az USB összekötő kábel vagy a WiFi segítségével. Vezetéknélküli tecnológiájának segítségével közvetlenül nyomtathatsz a mobiltelefonodrol vagy a tabletedről is. A nyomtató támogatja az iOS és az Android rendszerek alkalmazásait, mint például az Apple AirPrint, Canon Print Injekt/Shelphy és Morfina Print Service.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimáció Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!
Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimáció Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Szkennelés

Szkenner felbontása
300 x 300 DPI Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
300 x 300 DPI Kész!

Méret

Magasság
63,3 mm Kész!
Mélység
135,9 mm Kész!
Szélesség
180,6 mm Kész!
Tömeg
0,86 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon Selphy CP1300 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP1300 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon SELPHY CP1300 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1300 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP1300 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ