Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon SpeedLite EL-100

Termékkatalógus
Canon SpeedLite EL-100
4,6 5 értékelés
Külső vaku - Canon fényképezőgépekhez, kulcsszám 26, tápellátás módja 2 AA akkumulátor/elem, expozíció vezérlés E-TTL és E-TTL II, automatikus vezérlés, stroboszkóp, zoom, AF segédfény és szinkronizálás a második lamellán, IR, mérete 91,7 × 71 × 64,6 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 190000 g, tok a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OC5051a Élettartam: 12 hónap Termékszám:  3249C003 Gyártó honlapja:
Canon SpeedLite EL-100 76 890 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Canon SpeedLite EL-100

A minőségi vakunak minden fényképész felszerelésében ott a helye. Rossz megvilágításban mindenképp válaszd a nagyszerű Canon külső vakut. Ez a nagyszerű segédeszköz minőségi felvételek készítéséhez Canon fényképezőgépekkel használható. Magától értetődő a csodálatos E-TTL és E-TTL II támogatása, amikor a vaku teljesítménye automatikusan igazodik az előzetes mérésekhez. Ez azt jelenti, hogy a vaku még az exponálás előtt kiad egy villanást, amely alapján a fényképezőgép leméri a fényszintet, majd beállítja a vaku teljesítményét.

Külső vaku Canon SpeedLite EL-100 ...
Külső vaku Canon SpeedLite EL-100 ...

A nagyszerű Canon SpeedLite EL-100 külső vaku fő paraméterei

  • A minőségi Canon külső vaku még rossz fényviszonyok között is tökéletesebbé teszi a fotóidat
  • Egy automatikus vakuról van szó
  • Ez a csodálatos kiegészítő minőségi felvételek készítéséhez Canon fényképezőgépekhez alkalmas
  • A maximális távolságot, ameddig a vaku még kellően megvilágítja a tárgyakat a megfelelő exponáláshoz f/1-es rekesszel, a kulcsszám korlátozza, amely ISO 100-nál 26
  • Magától értetődő a praktikus E-TTL és E-TTL II támogatása
  • A stroboszkópot használva gyors villanások ismétlődő sorozatát hozhatod létre az érdekes hatásokhoz
  • A vakut hasznos AF segédfényként is lehet használni
  • A vaku szinkronizálásához a második lamella lesz az ideális
  • A kapcsolatot a fényképezőgéppel IR garantálja
  • A remek Canon külső vaku tápellátását 2 AA elem garantálja

A kitűnő Canon külső vaku könnyű vezérlést kínál

Kompakt házának köszönhetően a kiváló külső vaku Canon a felszerelésed ideális része lesz, amelyet mindig a kezed ügyében kellene tartanod, ha kreatív fotózást tervezel, vagy kiegyensúlyozottabb felvételeket akarsz elérni rossz fényviszonyok között. A vaku házában elhelyezett érzékelő a villanás erejének automata vezérlését szolgálja. A minőségi Canon külső vaku mérete 91,7 × 71 × 64,6 mm (ma × sz × mé).

Külső vaku Canon SpeedLite EL-100 ...
Külső vaku Canon SpeedLite EL-100 ...

Tedd tökéletesebbé a fotóidat a kitűnő Canon külső vakut használva

A nagyszerű Canon külső vaku bármilyen fényviszonyok között tökéletes exponálást biztosít. A vaku maximális hatótávolságát a megfelelő exponáláshoz f/1-es rekesszel a kulcsszám adja meg, amely ebben az esetben 26. Ennek köszönhetően jobban irányíthatod a fényeket, és jobb minőséget és érdekesebb részleteket érhetsz el a kész felvételeken. A minőségi Canon külső vaku működését 2 AA elem biztosítja.

Praktikus funkciók és áttekinthető kezelőfelület

A kitűnő Canon külső vakunak köszönhetően hatékonyabban kihasználhatod az időt. A stroboszkóp funkció használatával egyedi hatásokat hozhatsz létre és gyors villanások egyedülálló sorozatában megörökítheted a mozgást. A fényképészek gyakran használják ezt a funkciót akciódús jelenetek, sportrendezvények megörökítésekor, vagy kísérletezéskor az effektekkel egyedi és művészi felvételek készítésére. A részletek jobb megörökítését és beállítását a felvételeiden a zoom hatás teszi lehetővé, amely előre vagy hátra csúsztatja a vakufejet, hogy megfeleljen a pillanatnyi fókusznak és optimális megvilágítást biztosítson. A vakut az AF segédfényeként is kényelmesen lehet használni, aminek köszönhetően sokkal pontosabb lesz a fókuszálás. Így még nagyon gyenge megvilágításban is magától értetődnek a tökéletesen éles felvételek. A vaku szinkronizálásához a második lamella lesz a megfelelő. Ha már semmi sem takarja el az első lamella érzékelőjét, késleltetés következik be, csak azután érkezik a villanás. IR által egyszerűen össze lehet kapcsolni a fényképezőgéppel, aminek biztosan örülni fogsz.

Külső vaku Canon SpeedLite EL-100 ...

A szállítmányban található tartozékok:

tok

Tömeg:

190000 g

Paraméterek

Alkalmas
Canon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
26 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
E-TTL, E-TTL II Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Canon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
26 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
E-TTL, E-TTL II Kész!
Vezeték nélküli technológiák
IR Kész!

Tápellátás

Elem típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
2 db Kész!

Méret & súly

Magasság
91,7 mm Kész!
Szélesség
71 mm Kész!
Mélység
64,6 mm Kész!
Tömeg
190 000 g Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Tok Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon SpeedLite EL-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SpeedLite EL-100 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon SpeedLite EL-100.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ