A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Canon Textil Bag MS10

Termékkatalógus
Canon Textil Bag MS10
5 1 értékelés
Fotós táska Digitális SLR két zseb, az elsővel szembeni ellenállását, a külső méretei 40,5 x 18,3 x 25,5 cm-es
Kód:  OC111g1a Termékszám:  1356C001AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon Textil Bag MS10

Ez a strapabíró és stílusos válltáska diszkréten ötvözi a praktikusságot a divattal, valamint biztonságban tartja a fényképezőgépet, az objektívet, valamint egy táblagépet, tartozékokat és egyéb személyes tárgyakat. Mindezt úgy, hogy menet közben is könnyen hozzáférsz azokhoz.

Előnyök

Eredeti Canon válltáska – stílusos és diszkrét
Biztonságban tárolhatod és könnyen elérheted fényképezőgép-felszerelésedet
A rugalmas belső térelválasztóknak köszönhetően magaddal viheted azt, amire szükséged van
Erős és tartós kivitelezés
Az állítható vállpántnak köszönhetően kényelmesen hordozható

Termékjellemzők

A Canon MS10 válltáska részletesebb megtekintése

Stílusos és diszkrét

A hivatalos Canon fényképezőgép-táska diszkrét kialakítása mellett divatos szürke borítással, szolidan hímzett, dombornyomott Canon logóval és Canon-vörös belsővel rendelkezik – továbbá kiváló minőségű és praktikus.

Biztonságos tárolás, egyszerű hozzáférés

A párnázott, rekeszes felépítésnek és a cipzárral zárt főrekesznek köszönhetően biztonságban tárolhatod és hordozhatod fényképezőgép-készleted. A két mágneses csat automatikusan zárva tartja a táskát, ugyanakkor könnyen és gyorsan hozzáférhetsz a felszerelésedhez – így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

Kiváló megoldás az egész napos fotózáshoz

A fényképezőgépnek, két objektívnek és egy táblagépnek is elegendő hely révén mindent magaddal vihetsz, amire az egész napos fotózáshoz szükséged van. A cipzáras, párnázott és állítható térelválasztókkal rendelkező fő belső rekesz elegendő helyet és rugalmasságot kínál felszerelésednek. A külső zsebekben ráadásul elhelyezheted személyes tárgyaidat és a fényképezőgép tartozékait.

Masszív és tartós

A masszív kialakítású, megbízható és vízálló utcai táska strapabíró, alaposan bevizsgált, kiváló minőségű anyagokból készült, továbbá tartós borítással és rögzítéssel rendelkezik.

Kényelmesen hordozható

A könnyedén állítható csatokkal rendelkező, erős, strapabíró vállpánt maximális kényelmet biztosít a teli táska szállításakor.

Paraméterek

Rendeltetés
Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez Kész!
Külső magasság
25,5 cm Kész!
Külső mélység
18,3 cm Kész!
Külső szélesség
40,5 cm Kész!
Hasznos tulajdonságok
Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez Kész!

Külső méretek

Külső magasság
25,5 cm Kész!
Külső mélység
18,3 cm Kész!
Külső szélesség
40,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok
Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb Kész!

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon Textil Bag MS10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Textile Bag MS10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Textilná taška Canon MS10.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ