A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Carmen Laica kék vízforraló

Termékkatalógus
Carmen Laica kék vízforraló
Vízszűrő kancsó Digitális kijelző, a teljes mennyiség 2,3 liter, 1,2 liter szűrt víz kapacitás, QuickFill gyorstöltövel nyitás, kék szín
Kód:  LAI0016 Termékszám:  J35-AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Carmen Laica kék vízforraló

A Laica vízforraló képes kiszűrni minden szennyeződést a vízből, amelyek károsíthatják nemcsak a készülékét, de a szervezetét is. A szűrő használatával nagyban javítani fogja azon ételek és italok ízét, melyeket az itt használt vízzel készít majd el. A vízforraló a Bi-flux szűrőt használja, ami az 5 fokozatú szűrésének köszönhetően a legfejlettebb típusú szűrő a piacon, és 30% -kal hatékonyabb, mint a többi szűrő. A teljes kapacitása 2,3 liter, a szűrt vízkapacitása 1,2 liter. A szűrés megszünteti a csapvíz klóros szagát, és emellett megtisztítja a vizet az olyan nehézfémektől, mint az ólom, cink, réz, továbbá a növényvédő szerektől is. A vízkőlerakódást is megelőzheti vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális kijelző
  • Praktikus töltősapka
  • Hűtőajtóban is könnyen elfér
  • Ergonómikus fogantyú
  • 5 fokozatú szűrő

A vízforraló rendelkezik egy digitális kijelzővel, mely jelzi Ön számára, mikor szükséges cserélni a vízszűrő betétet. Nagyon egyszerű az újratöltése a fedőn található lyukon keresztül. Ezentúl nem szükséges palackozott vizet vennie, így a természetet is védelmezheti a káros pet palackoktól. Ennek a szűrűnek a segítségével mindig tiszta vizet fogyaszthat, amikor csak szeretne. 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Carmen Laica kék vízforraló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Carmen modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Carmen modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Carmen Laica blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Carmen Laica blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ