A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Carmen Laica piros vízforraló

Termékkatalógus
Carmen Laica piros vízforraló
Vízszűrő kancsó Digitális kijelző, a teljes kapacitás 2,3 liter, 1,2 liter szűrt víz, QuickFill gyorstöltövel nyitás, piros szín
Kód:  LAI0015 Termékszám:  J35-AB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Carmen Laica piros vízforraló

A Laica vízforraló megtisztítja a vizet mindenféle szennyeződéstől, melyek nem csak a készülékének, de a szervezetének is kárt okozhatnak. A szűrűnek köszönhetően nagyban javulni fog ételeinek, italainak minősége, amit az itt szűrt vízzel készített el. A vízforraló a Bi-flux szűrőt használja, ami 5 fokozatos szűréssel dolgozik, így a legfejlettebb típusú szűrő a piacon, és 30% -kal hatékonyabb, mint a többi szűrő. A teljes kapacitása 2,3 liter, a szűrt vízmennyiség 1,2 liter. A szűrés megszünteti a csapvíz klóros szagát, továbbá eltávolítja a különböző nehézfémeket, mint például az ólmot, cinket, rezet, illetve a növényvédő szereket is. A vízkő lerakódást is megelőzheti vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Digitális kijelző
  • Praktikus töltősapka
  • Hűtőszekrény ajtajában is elfér
  • Ergonómikus fogantyú
  • 5 fokozatos szűrés

A vízforraló rendelkezik egy digitális kijelzővel, mely jelzi, mikor szükséges szűrőcsere. Nagyon egyszerű megtölteni a vízforralót a fedelén található lyukon keresztül. Ezentúl nem lesz szüksége palackozott vízre, így a környezetét is óvahatja a felesleges pet palackoktól. A szűrűnek a segítségével mindig tiszta vizet fogyaszthat, amikor csak kedve tartja.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Carmen Laica piros vízforraló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Carmen červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Carmen červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Carmen Laica rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Carmen Laica rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ