A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

Case Logic Surefit Classic 9-10" mélykék

Termékkatalógus
Case Logic Surefit Classic 9-10" mélykék
Tablet tok - poliészter anyag, univerzális tok 9-10" méretű tabletekhez, külső méretek: 19.5x1.8x27 cm, belső méretek: 18.3x1.0x26.4 cm
Kód:  CL209h Termékszám:  CL-CEUE1110IND Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Surefit Classic 9-10" mélykék

A Case Logic Surefit Classic tablet tok egy okos megoldás arra, hogy megvédje a tabletjét, egyszerre szerepeltetve a funkcionalitást, a kényelmet és a modern designt. A tok univerzális, így a legtöbb 9 "- 10" méretű tablethez használható. Hála a könyvre hasonlító stílusának a tableteknek, minden oldalról védelmet nyújt annak, tehát remekül szállítható kézitáskában vagy hátizsákban, megvédve a tabletet a karcolásoktól vagy sérüléstől.

A Case Logic termékei biztosítják a megbízható védelmét a tabletjének a leeséstől vagy a képernyője karcolástól. A rugalmas szilikon rögzítőrendszer tartja a tableteket szorosan a tokban, a hátsó pántok pedig biztosítják a tablet a tok dönthető részével való illeszkedését. A tok lehetővé teszi, hogy beállítsa a tabletje pozícióját attól függően, hogy a pillanatban éppen mi a legkényelmesebb az Ön számára. Ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosít a tablet összes csatlakozójához, miközben folyamatos védelmet nyújt a tabletjének a leesés vagy más durva kezelés ellen.

Tok paraméterei

  • Szín: Indigo - sötétkék
  • Külső méretei: 27,0 x 19,5 x 1,8 cm
  • Belső méretek: 26,4 x 18,3 x 1,0 cm
  • Tömeg: 0,23 kg
  • Garancia: 25 év
 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
Poliészter Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Pántos Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
Poliészter Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Pántos Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Case Logic Surefit Classic 9-10" mélykék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic Surefit Classic 9-10" tmavěmodré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Case Logic Surefit Classic 9 – 10" tmavomodré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic Surefit Classic 9 '' - 10 " - Dunkelblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic Surefit Classic 9 '' - 10 " - Dunkelblau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ