AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Case Logic Luminozitás DSB102K fekete

Termékkatalógus
Case Logic Luminozitás DSB102K fekete
5 2 értékelés
Fotós hátizsák DSLR, a külső méretei 28x26x42cm, belső méretei 22.5x17.3x42cm
Kód:  CF001g8d Termékszám:  CL-DSB102K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Luminozitás DSB102K fekete

Hátizsák Fényintenzitás a megoldás fotósok számára, akik szeretnék, hogy magánál fotófelszerelést hogy csak valami fogott ki őr.Továbbfejlesztett állítható elválasztó beállítani egy kézzel az adott készülékkel. Között a partíciókat, akkor megtalálja a helyét a digitális SLR objektívvel felszerelve és további 4 lencse vagy flash. A berendezést úgy kell védeni szállítás közbeni sérülések. Van esőkabát, rossz időben.

Tiszta tárolásával és a technológia teljesen dönthető részben technológia, amely lehetővé teszi az utazás és a munkaterület összeszerelni az alkatrészeket. Az egyedülálló, szabadalmaztatott rendszer csatlakoztatására szolgáló állvány lehetővé teszi a gyors hozzáférést biztosít a berendezés állvány nélkül visszavonja. A felső rész illeszkedik a személyes tárgyait, vagy akár ebédre. Az első egy nagy egysége jól szervezett zsebek, ahol egymásra kábelek, kártyák, akkumulátor és a telefon.

Mivel ilyen egyesülés berendezés nem éppen könnyű, azt is jelentette, hogy maximalizálja a kényelmet. A teher súlya valamivel lágyabb, párnázott vállpántok és a hátsó panelen. Jobb mozgás terén nélkül fájó háta hozza csípő hevederek. Bevonat hálós háttámla biztosítja a jó szellőzést és kevésbé izzadás.

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
SLR objektívvel
2-4 lencsék

anyaga:
nejlon

méretek:
Kívül: 28,0 x 26,0 x 42,0 cm
Belül: 22,5 x 17,3 x 20,6 cm

súly:
1,55 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Case Logic Luminozitás DSB102K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic Luminosity DSB102K černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Case Logic Luminosity DSB102K čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic Helle DSB102K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic Helle DSB102K schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ