A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Case Logic Luminosity DSS101 fekete

Termékkatalógus
Case Logic Luminosity DSS101 fekete
4,3 3 értékelés
Fotós hátizsák - egyoldalas, külső méretei 23x20x38cm, belső méretei 17x13x24cm
Kód:  CF001g8e Termékszám:  CL-DSS101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic Luminosity DSS101 fekete

A Luminosity fotós hátizsák egy rugalmas megoldás az utazó fotósok számára, akik hátizsákot keresnek gyors hozzáférhetőséggel. A továbbfejlesztett belső térelválasztó rekeszeinek méretét egy kézzel is beállíthatja az adott készülékhez mérten. A partíciók alkalmasak a digitális SLR objektív, maximum további 2 lencse vagy vaku tárolására, illetve egy különálló rekesz gondoskodik a 7"-es tablet elhelyezéséről is. A berendezése így megfelelő védelemmel van ellátva a szállítás közben fellépő sérülések essen. Rossz idő esetén használhatja a beépített esőkabátot is.

A letisztult tárolási lehetőségről és a táska tartalmának könnyed hozzáférhetőségéről a széles oldalsó nyílás gondoskodik. Csak annyit kell tennie, hogy visszahúzza a táskát a hátáról a mellkasához, így rögtön hozzáférhet a kamerához. A hátizsáknak van egy kisebb, a felső részen elhelyezkedő zsebe is a kisméretű tárgyak tárolására, mint például a snack, napszemüveg, mobiltelefon, vagy egyéb személyes tárgyak. Az oldalon található hevederekhez állvány csatolása lehetséges.

Mivel a fotós felszerelés összességében nem könnyú, kiemelt fontosságú, hogy a táska maximalizálja a kényelmét. Habár a hátizsák egy oldaltáska, mégis, szükség esetén használható a stabilizáló szíj is, így a súly a hátán is eloszlik, nem csak az oldalán. A szállítást megkönnyíti még a lágyan párnázott vállpánt és hátsó panel is. A hálós bevonatú háttámla jó szellőzést biztosít, csökkentve az izzadás mértékét.

Műszaki adatok:

Kapacitás:
SLR objektívvel
1-2 lencse
7"-es tablet

Anyaga:
nejlon

Méretek:
Kívül: 23,0 x 20,0 x 38,0 cm
Belül: 17,0 x 13,0 x 24,0 cm

Súly:
0,7 kg

Paraméterek

Külső magasság
38 cm Kész!
Külső mélység
20 cm Kész!
Külső szélesség
23 cm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!
Belső magasság
24 cm Kész!

Külső méretek

Külső magasság
38 cm Kész!
Külső mélység
20 cm Kész!
Külső szélesség
23 cm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!

Belső méretek

Belső magasság
24 cm Kész!
Belső szélesség
17 cm Kész!
Belső mélység
13 cm Kész!

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok
Esőáló, Állványtartó, Notebook/tablet rekesz Kész!
Laptop/táblagép átmérője
7 - 9" Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Case Logic Luminosity DSS101 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic Luminosity DSS101 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Case Logic Luminosity DSS101 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic Luminosity DSS101 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic Luminosity DSS101 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ