A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Casio FX 9860G II

Termékkatalógus
Casio FX 9860G II
Számológép - grafikus, elemes, pont kijelző, goniometrikus funkciók, logaritmus, négyzetgyök, százalékszámítás, programozható,
Kód:  QS774 Termékszám:  10002321 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio FX 9860G II

A(z) Casio FX 9860G II Számológép gyorsan kiszámolja a bonyolultabb példákat, tehát tökéletesen alkalmas mind középiskolába, mind főiskolába. Az alapfunkciók sem hiányozhatnak, ilyen például a(z) gyökvonás és százalék. A(z) Casio FX 9860G II lehetővé teszi a deriválást és az integrálást a logaritmus számítást a trigonometrikus függvények számolását. Pénzügyi funkciókkal is büszkélkedhet ( kiadások/eladások/haszon kiszámítása, teljes összeg, átlagszámítás, dátum és amortizáció ). Kijelzője alkalmas grafikus függvények megjelenítésére. A számológépet AAA (mikro ceruzaelem) akkumulátor üzemelteti. Ez a számológép pont kijelzővel rendelkezik.

A(z) Casio FX 9860G II számológép alap paraméterei

  • Tápellátás: elemes
  • Grafikus kijelző
  • Tudományos funkciók: trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, logaritmus függvények, komplex számok, deriválás és integrálás, számolások DEC, BIN, OCT, HEX, PEN rendszerekben, mátrix- és vektorszámítások, programozhatóság, lineáris függvényrendszerek megoldása, egyenletek numerikus megoldása, grafikus ábrázolás, függvényérték táblázat, számolások természetes megjelenítése és mértékegység átváltások
  • Pénzügyi funkciók: kiadások/eladások/haszon kiszámítása, teljes összeg, átlagszámítás, dátum és amortizáció

Paraméterek

Számológép típusa
Grafikus Kész!
Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AAA (mikro ceruzaelem) Kész!
Felszerelés
Automata kikapcsolás Kész!
Alapvető funkciók
Négyzetgyökkel, Százalékokkal Kész!

Típus

Számológép típusa
Grafikus Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AAA (mikro ceruzaelem) Kész!

Felszerelés

Felszerelés
Automata kikapcsolás Kész!

Funkciók

Alapvető funkciók
Négyzetgyökkel, Százalékokkal Kész!
Tudományos függvények
Trigonometrikus funkciók Sin, Cos, Tan, Cotg, Logaritmus függvények, Komplex számok, Deriválás és integrálás, Számolások DEC, BIN, OCT, HEX, PEN rendszerekben, Mátrix- és vektorszámítások, Programozhatóság, Lineáris függvényrendszerek megoldása, Egyenletek numerikus megoldása, Grafikus ábrázolás, Függvényérték táblázat, Számolások természetes megjelenítése, Mértékegység átváltások Kész!
Pénzfüggvények
Kiadások/eladások/haszon kiszámítása, Teljes összeg, Átlagszámítás, Dátum, Amortizáció Kész!

Kijelző

Kijelző
Pont Kész!

Méretek és tömeg

Magasság
18,4 cm Kész!
Szélesség
9,2 cm Kész!
Mélység
2,1 cm Kész!
Tömeg
225 g Kész!
Több paraméter

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio FX 9860G II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO FX 9860G II . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio FX 9860G II.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ