30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Casio PROTREK WSD-F20

Termékkatalógus
Casio PROTREK WSD-F20
Okosóra - Android Wear 2.0, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, Lithium-ion akkumulátor, vízálló 50m-ig, kapacitív érintőképernyő, bevonat a szennyeződések ellen, 1.32 hüvelykes kijelző 320x300 pixel
Kód:  KHO10000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio PROTREK WSD-F20

A stílusos Casio okosóra vonzó készülék modern fém kivitelben, amely nem csak jól néz ki, de biztosítja, hogy jobban ellenáljon a mechanikai sérüléseknek. Értékelni fogják a vízálló tulajdonságát, hogy akár 50 m mélységben is működőképes és alacsony légnyomáson is működőképes. A készülék domináns része az 1,32"-os kijelző, ami a felhasználást könnyebbé és interaktívabbá teheti. Alapfunkcióit szabadtéri tevékenységek során használhatja fel, mint például a GPS-t és offline térképeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Android Wear OS 2.0
  • Gyengéd érintőképernyő dual layer kijelző
  • Színes offline térkép adatok
  • GPS 3 műholdas rendszer
  • Vízálló 50 m-ig + rezisztencia MIL-STD-810
  • Vezeték nélküli kapcsolat - WiFi és Bluetooth
  • Töltés mágneses bázison
  • Barometrikus érzékelő

A tökéletes kültéri kijelző

Az utazásai során nem kell aggódnia azon, hogy megsérülhet a készüléke. Szélsőséges körülményekre készítették, különösen magas és alacsony hőmérsékletre, víz, por vagy homoknak kitéve. A kijelző 1,32"-os karcálló anyagból készült és védőburkolattal bevont, amely nem hagy csúnya ujjlenyomatokat. Teljes mértékben kihasználhatja funkcióit, hála a magas elbontásnak - 320 × 300 pixel, - amely részletgazdagon jelenik meg a kijelzőn. Különleges a kijelző két rétegű borítása - a színes LCDL és monokróm LCD alacsony fogyasztású bevonata.

Praktikus funkciók

A Casio Protrek óra segíti Önt a természetben való tájékozódásban, köszönhetően a színes off-line térképeknek, amit  a GPS navigáció tetőz és egészít ki. Ugyancsak támogatja a műholdas rendszerek használatát - GLONASS és QZSS. Könnyedén elérhető a készülékkel a cél. Az utazásai során hasznos lesz a különböző támogató funkciók felhasználása, mint a barometrikus szenzor funkció, amely a levegőnyomást és a tengerszint feletti magasságot méri, vagy a mágneses iránytű. A könnyű feltöltést a mágneses terminál biztosítja, felhasználásával az órát kevesebb mint 2 óra alatt feltöltheti.

Paraméterek

Tömeg
92 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
92 g Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio PROTREK WSD-F20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO Protrek wsd-f20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio PROTREK WSD-F20.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ