Akvizice ApF HU Shop roku

Casio XJ-M156

Termékkatalógus
Casio XJ-M156
Projektor - DLP - lézer és LED, élettartama akár 20.000 óra, nat. XGA (1024x768), max. UXGA (1600x1200), 3000 ANSI lumen, kontraszt 1800:1, VGA, HDMI, LAN, USB, repro
Kód:  WX175b63a Termékszám:  XJ-M156 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio XJ-M156

A fejlett projektor egy nagyon gazdaságos üzemeltetésű, nagy teljesítményű lámpával felszerelt és modern funkciókkal rendelkező termék, melynek célja a kényelmes prezentálás. Kompatibilis 3D vetítési technológiára, így minden bizonnyal több néző figyelmét fel tudod hívni, amihez szintén hozzájárul az 5 wattos hangszóró jelenléte. Bekapcsolás után csak 5 másodpercre van szüksége a maximális fényerő eléréséhez, a függőleges/vízszintes trapézkorrekció leegyszerűsíti a projektor használatát, a 1,5x zoom segítségével bármilyen távolságból optimális méretűre állítható a kép. A projektor kapcsoláskor nem igényel hűtést, így az előadás befejeztével azonnal el is teheted. A projektor remek segítőd lesz a munkában és garantáltan nem fog semmiben akadályozni téged.

Ez a projektor széria igazi áttörést hozott, ugyanis ezek a projektorok egyszerre használnak kék lézert, foszfort és vörös LED-et. Hatalmas előnyük a higanymentes, energiatakarékos kialakítás, a káprázatos fénykibocsátás és legfőképp a 20000 órás működési idő! Ez a hagyományos projektorok működési idejének négyszerese, így sok pénzt takaríthatsz meg a lámpacserén. Továbbá, a hibrid fényforrás fényereje az idő múlásával sem csökken, végig ugyanolyan erőteljes fényt biztosít. A projektor nagy fényerejét és a tökéletesen tiszta színeket a foszfor és a kék lézer kombinációja adja. A beépített fényérzékelő és intelligens vezérlés eredményeképp a kép tökéletesen látható.

A digitális HDMI video és audio átvitel kiküszöböli a minőségromlást, amely lehetővé teszi, hogy a tartalmat nagy képernyőre vetítsd ki anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Az USB csatlakozó támogatja a WiFi modult, továbbá rendelkezik egy LAN csatlakozóval is, a vezetékes hálózat eléréséhez. Miután csatlakozol a hálózatra, elkezdhetetd a C-Assist használatát, amely egy intuitív alkalmazás, segítségével a projektort irányíthatod az okostelefonodról vagy tabletedről. Az alkalmazás Androidos, iOS-es okostelefonon és Windows Phone-on is elérhető. Az új, 2GB-os memóriának köszönhetően nem kell magaddal cipelned a számítógéped, hiszen az előadást a projektoron is tudod tárolni. 

 

 

A legfontosabb előnyök:

  • Beépített 5W hangszóró
  • Intelligens fényerő beállítása
  • Széles látószögű 1,5x zoom
  • Automatikus trapézkorrekcióra
  • Biztonsági zár
  • HDMI csatlakozó
  • Lehet mennyezetre szerelt
  • Vezeték nélküli prezentáció okostelefonok és a tabletta C-Assist
  • Support bemutatók USB
  • LAN csatlakozó

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
1 800:1 Kész!
Minimális képátló
88,9 cm (35 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Kontraszt
1 800:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
88,9 cm (35 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
31,1 cm Kész!
Magasság
24,4 cm Kész!
Mélység
8,4 cm Kész!
Tömeg
3,9 kg Kész!
Több paraméter

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio XJ-M156 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio XJ-M156. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO XJ-M156. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio XJ-M156. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Casio XJ-M156.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ