A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

CASO IceMaster PRO

Termékkatalógus
CASO IceMaster PRO
5 1 értékelés
Jégkészítő - 90W, kétféle méretű jégkocka, kapacitása: 500g jég / óra, víztartály: 2,5 liter, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző
Kód:  CAVL001 Termékszám:  CAS-03301

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASO IceMaster PRO

Élvezd, hogy bármikor annyi jégkockát tehetsz az italodba, amennyi csak belefér! Hűtsd le kedvenc italodat és élvezd a pihenést a legforróbb nyári napokon is! Az Ice Master Pro jégkészítővel ez az álom csupán karnyújtásnyira van Tőled! Csak add hozzá a vizet, állítsd be a jégkockák méretét és indíthatod is a gépet. Egyszerűbb már nem is lehetne.

A gép 500g jeget képes készíteni egy óra alatt. A gyártási folyamat pedig kényelmesen szemmel tartható az fedél átlátszó részén keresztül. A jégkockák méretének kiválasztására is van lehetőség: lehetnek kicsik vagy nagyok. Az Ice Master Pro rozsdamentes acél kivitelével és csiszolt felületével első pillantásra elbűvöl. 

Említésre méltó továbbá a víztartály kiemelkedő kapacitása: 2,5 liter, a sűrítési technológia, a vízszint jelző, illetve az automatikus kikapcsolás.

Főbb jellemzői

  • 500g jég óránként
  • Kétféle méretű jégkocka: kicsi és nagy
  • Gyors termelés: 6-13 perc alatt kész
  • Vízszint jelző
  • Automatikus kikapcsolás

Paraméterek

  • Feszültség: 220-240 V, 50/60 Hz
  • Teljesítmény: 90 W
  • Tömeg: 9,3 kg
  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Víztartály kapacitása: 2,5 liter
  • Mérete (szélesség x magasság x mélység): 242 × 358 × 328 mm
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASO IceMaster PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASO IceMaster PRO s možností 2 velikostí kostek (500g ledu/hod). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASO IceMaster PRO s možnosťou 2 veľkostí kociek (500g ľadu/hod). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CASO IceMaster PRO für 2 Größen von Eiswürfeln (500 g / Std.). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CASO IceMaster PRO für 2 Größen von Eiswürfeln (500 g / Std.).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ