A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU ApF HU

Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X

Termékkatalógus
Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X
5 2 értékelés
Védőtok stílusos és tartós, csúszásgátló gumi keret, átlátszó hátsó fedél, megfelel a MIL-STD 810G 3 m leejtési tesztnek, korlátlan hozzáférés a gombokhoz, kamerához, mikrofonhoz, praktikus csuklópánt
Kód:  SP010c163 Termékszám:  CATDRPHXTBFC
Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X Megszűnt

Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X

Aktív életet élsz, szereted az adrenalinos sportokat és legyőzni a természet kihívásait? Ilyen körülmények mellett nem csak saját magad, hanem az Apple iPhone X okostelefonod is extra védelmet igényel. A Catalyst Impact Protection telefontok olyan anyagokból készült, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági elvárásoknak. Egyedi kidolgozása révén ellenáll a készülékházon a karcokat, repedéseket és egyéb sérüléseket okozó behatásoknak. Megfelel a MIL-STD 810g fizikai ellenállóságot értékelő katonai szabványnak.

A minőségi Apple iPhone X telefontok legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagok védik az iPhone X-et a károsodástól
  • A kék keret tökéletesen illeszkedik a telefonba
  • Megfelel a MIL STD 810G katonai szabványnak
  • Korlátnak hozzáférés minden funkcióhoz és csatlakozóhoz
  • Praktikus csuklópánt a telefon felfüggesztéséhez
  • A telefontok hátsó része átlátszó

Maximális védelem az iPhone X-nek

A telefontok kiállja a legmostohább körülményeket is. Megfelel a MIL-STD 810g fizikai behatásokat vizsgáló katonai szabványnak, akár 3 méteres magasságból leeséskor is megvédi az okostelefont. Mindeközben egyáltalán nem gátolja a kezelőszervek, csatlakozók és kamerák, hangszórók és mikrofon elérését, illetve a vezeték nélküli töltést sem zavarja meg.

Az Catalyst Impact védőtok elsőosztályú anyagai

Annak érdekében, hogy a legkomolyabb sérülésektől is megvédje a telefont, elsőosztályú anyagokból készítették. A hátsó, átlátszó rész polikarbonát, a készülék oldalait, sarkait és éleit pedig puha gumiból készült ütköző öleli körbe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Impact Protection Case Blue iPhone X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ