Shop roku Akvizice ApF HU

Catalyst Waterproof az iPhone 6 Plus/6s Plus készüléknek, fekete-szürke

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof az iPhone 6 Plus/6s Plus készüléknek, fekete-szürke
5 4 értékelés
Mobiltelefon tok - vízálló 5 méterig, ellenálló a porral és a külső behatásokkal szemben, teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, az iPhone 6 Plus / 6s Plus számára
Kód:  SP010c126i Termékszám:  CATIPHO6SPBLK
Catalyst Waterproof az iPhone 6 Plus/6s Plus készüléknek, fekete-szürke Megszűnt

Catalyst Waterproof az iPhone 6 Plus/6s Plus készüléknek, fekete-szürke

Olyan szélsőséges és extrém környezetbe készülsz, ahol aggódhatnál az iPhone 6 Plus / 6S Plus készüléked biztonságáért? A Catalyst Waterproof tokkal nem szükséges félned a telefonod épsége miatt még a legvadabb körülmények között sem. A kifinomult kialakítású vízálló tok öt méter mélységig megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak. Ezen túlmenően, a tok rendkívül ellenálló a nagy magasságból történő eséssel szemben is. A hab a tortán pedig egy védőfólia, amely megóvja készüléked kijelzőjét a karcolásoktól. A tok egyáltalán nem korlátozza a telefon funkcióit, azonnali és könnyed hozzáférést biztosít az összes gombhoz, megtartva a telefon funkcióit, így a minőségi kijelzőt és a hangszórókat továbbra is a lehető legnagyobb biztonságban élvezheted. Ne kockáztass, biztosíts luxus készülékednek elegáns védelmet. 

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium védelem az iPhone 6 Plus / 6S Plus készüléknek
  • Mindennapi használatra és szélsőséges körülmények között egyaránt alkalmas
  • 5 méterig vízálló
  • Ellenálló a külső behatásokkal és esésekkel szemben
  • Nem vonzza magához a port és egyéb szennyeződéseket
  • Tökéletes hozzáférést biztosít a telefon minden gombjához
  • Szilikon keret
  • Légmentes és vízálló membrán a kiváló hangzásért
  • A fűzőhurok segítségével viselhető a nyakon és a csuklón is
  • Egyedülálló minőségű
  • Hozzáférést biztosít minden csatlakozóhoz

Első osztályú felhasznált anyagok

Annak érdekében, hogy a tok egyedi védelmi tulajdonságai érvényesüljenek, kiváló minőségű anyagokból készült. Ez megnyilvánul az ütésálló, átlátszó polikarbonát hátlapon, a puha ütésálló gumi elemek jelenlétében vagy a szilikon tömítésen és a feszes membránokon.

Stílusos megjelenés

Ez az a mobiltelefon tok, amely még a dizájn terén sem ismer kompromisszumot. Maga a tok rendkívül vékony, így tökéletesen tükrözi az iPhone készülék kecses vonalait, a tok áttetsző hátlapjának köszönhetően pedig telefonod mindig kiemelkedő védelemben és elegáns megjelenésben részesül. A külső pereme prémium minőségű csúszásmentes gumiból készült.

Felbecsülhetetlen apróságok

A tokot számos kiemelkedő apró tulajdonság jellemzi, és pont ez teszi az egyik legjobb termékké a maga kategóriájában. Biztos örömmel nyugtázod, hogy lehetőséged van a tok fűzőhurokján keresztül a készüléked a csuklódon vagy a nyakadon hordanod, így még nagyobb biztonságban lehet az igazán nehéz körülmények között. Másik nagyszerű funkciója a szabadalmaztatott forgatógomb a hangerő beállításához, valamint az integrált, ultra-érzékeny képernyővédő, amely teljes hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. A légmentes vízálló membrán technológiával ellátott True Sound Acoustic gondoskodik az összes audio tiszta hangzásáról. Az optikai lencsevédő nem korlátozza annak funkcióit, ellenben megvédi azt minden szennyeződéstől, ezért ha gyönyörű képeket szeretnénk készíteni, az eredmény garantáltan kristálytiszta lesz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catalyst Waterproof az iPhone 6 Plus/6s Plus készüléknek, fekete-szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Black Gray iPhone 6 Plus/ 6s Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Black Gray iPhone 6 Plus/6s Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Catalyst Waterproof Black Gray iPhone 6 Plus/ 6s Plus Schwarz/Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Catalyst Waterproof Black Gray iPhone 6 Plus/ 6s Plus Schwarz/Grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ