Shop roku Siguro kuchyňský robot

CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval - fekete

Termékkatalógus
CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval - fekete
5 8 értékelés
Karos kávéfőző - 1850 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 18 őrlési beállításokat, 250 g kapacitású szemes kávé tartály, 2 l űrtartalmú víztartály, fekete design
Kód:  EAN3452d1 Termékszám:  41005242 Gyártó honlapja:
CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval - fekete Megszűnt

CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval - fekete

A luxus kategóriás Catler ES 8013 eszpresszó kávéfőző tulajdonságainak széles választéka révén a legigényesebb, és legínyencebb kávé-kedvelők elvárásainak is maximálisan megfelel. Vonzó, fekete kivitelezése a részletekig tökéletes csúcstechnológiával párosul, amellyel kiváló eszpresszó, cappuccino, latte vagy egyéb kávékülönlegesség készíthető. Próbálj ki minden alkalommal más és más ízt, hogy megtapasztald a különféle őrlési módok és kávéadagolás nyújtotta ízélményt. A határ a csillagos ég. Válassz a 18 különböző őrlési mód közül, és készíts olyan kávét, amely teljes mértékben megfelel az ízlésednek.

Az eszpresszó kávéfőző különleges, alacsony nyomás mellett indított rövid előfőzés funkciója a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön. A kávéaroma kivonása után a "Dry Puck" elektromos szelep eltávolítja a szűrő belsejében maradt, felesleges vizet. A tisztítási művelet szükségességéről az erre kifejlesztett lámpa nyújt tájékoztatást, a praktikus nyomásmérő pedig gondoskodik az aromakivonás folyamatának ellenőrzéséről. Az őrölt kávé mennyisége megadható előre, valamint beprogramozható 1, illetve 2 csészére is.

Exkluzív eszpresszó kávéfőző a Catlertől

  • Robosztus, öntött rozsdamentes acél kivitelezés
  • Részben nemesfém ötvözet
  • PID hőmérsékletszabályozás a kávéaroma kinyerése közben
  • Integrált kónuszos rendszerű kávédaráló fém őrlőkővel
  • 18 különböző őrlési mód
  • Innovatív előgőzölés alacsony víznyomás mellett
  • 'Clean me' funkció - tisztítási művelet szükségességét jelző lámpa
  • Kivehető 2 literes víztartály, szűrőrendszerrel felszerelve
  • 250 gramm kapacitású szemes kávé tartály
  • 'Dry Puck' funkció - elektromos szelep a felesleges víz eltávolításához
  • Nyomásmérő az aromakivonás folyamatának ellenőrzéséhez
  • Automatikus és manuális kávéadagolás
  • Programozható alapbeállítások
  • Különálló forró víz kimenet
  • 360 °C-ban forgatható gőzcső
  • Tápkábel tárolási lehetőség
  • Thermocoil vízmelegítő rendszer
  • Melegen tartó talp
  • Teljesítmény: 1850 W
  • Tartozékok széles választéka

A kónuszos rendszerű kávédaráló tökéletes eredményt biztosít

A kávéfőző innovatív kávédarálójának köszönhetően 18 különféle őrlési mód közül választhatsz, így olyan kávét készíthetsz, amely abszolút megfelel az ízlésednek. Az integrált, kónuszos rendszerű kávédaráló a fém őrlőkővel pontosan annyi mennyiségű kávéőrleményt készít elő, amennyi szükséges, továbbá kiválaszthatod, hogy a kávéadagolás automatikus, vagy manuális módon menjen végbe. Az ES 8012 modellhez viszonyítva a ES 8013 nagyobb és fejlettebb, amelynek köszönhetően a kávébabok közvetlenül a szűrőre adagolódnak. A kávédaráló kimenete a készülék bal oldalán, a gőznyomásmérő alatt helyezkedik el.

A megfelelő hőmérséklet kiválasztása kulcsfontosságú

A legízletesebb eszpresszó elkészítése érdekében az optimális nyomás mellett elsősorban frissen őrölt és kiegyensúlyozott ízvilágú kávéra van szükség. Habár nem szabad elfeledkezni a víz megfelelő hőmérsékletéről sem, ugyanis ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet. Ennek elkerülése érdekében a Catler ES 8013 kávéfőző egy forradalmian új, Electronic PID rendszerrel lett ellátva, amely gondoskodik a hőmérséklet megfelelő szabályozásáról az aroma kinyerésének folyamata közben. A rendszer folyamatosan ellenőrzi, rögzíti és stabilizálja az egész folyamatot. A vízhőmérséklet manuálisan is beállítható 1 vagy 2 °C-onként.

Tartozékok széles választéka

A Catler ES 8013 a kiválósága mellett számos tartozékkal is rendelkezik, mint például a duplafalú szűrő szimpla és dupla kávékhoz, valamint a rozsdamentes acélból készült tejhabosító edény. Ez utóbbinak köszönhetően fantasztikusan krémes, habos tejréteggel ellátott cappuccinot készíthetsz. Sőt, mi több, az egyszerűbb karbantartás érdekében tisztítóeszközök és egy, a készülék belsejében is tárolható, kivehető tamper is gazdagítja a tartozékok választékát. A szemes kávé tartály 250 grammos kapacitással rendelkezik, míg a kivehető víztartály 2 literes űrtartalmat biztosít. Végül, de nem utolsó sorban, a praktikus Razor TM adagoló az őrlemény pontos adagolását hivatott szolgálni.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 850 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!

Méret & súly

Mélység
30 cm Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Magasság
42 cm Kész!
Tömeg
12,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CATLER ES 8013 eszpresszó kávéfőző kávédarálóval - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler ES 8013 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER ES 8013 čierna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER ES 8013 schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ