AlzaBoxy Q1 Shop roku

CATLER KM 8013

Termékkatalógus
CATLER KM 8013
4,3 4 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, habverés, dagasztás és tömeg funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló és reszelő dob, 3 szeletelő korong, kábel hossza 0,9 m, mérete 48 × 21 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CATkr800 Termékszám:  KM 8013 Gyártó honlapja:

CATLER KM 8013

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új CATLER KM 8013 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amelynek köszönhetően gyorsan feldolgozza még a legigényesebb alapanyagokat is. Igény szerint könnyedén módosítható a motor teljesítménye 6 előre meghatározott sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Hála a bolygómozgásnak, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek térfogata 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. A tartós CATLER konyhai robotgép megjelenését fekete szín egészíti ki.

Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...
Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...

CATLER KM 8013 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ügyes CATLER konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5 l űrtartalommal
  • A hozzávalókat lehetőségünk van közvetlenül a tálban is lemérni a beépített mérlegnek köszönhetően
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A remek CATLER KM 8013 konyhai robotgép tulajdonságai

A strapabíró CATLER konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. A darálóval kiválaszthatjuk, hogy a húst durvára vagy finomabbra szeretnénk aprítani. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg. A beépített mérleg biztosítja, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat.

Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...
Konyhai robotgép CATLER KM 8013 ...

Ezen CATLER konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló és reszelő dob 3 szeletelő korong. Köszönhetően a bőséges tartozéknak ezen CATLER KM 8013 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Kábel hosszúsága:

0,9 m

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

48 × 21 × 38 cm (Ma×Szé×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Húsdaráló, Reszelő dob Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Húsdaráló, Reszelő dob Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Alumínium Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
38 cm Kész!
Szélesség
21 cm Kész!
Magasság
48 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CATLER KM 8013 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CATLER KM 8013. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER KM 8013. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CATLER KM 8013. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER KM 8013.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ