30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Catler TC 9010

Termékkatalógus
Catler TC 9010
5 2 értékelés
Konyhai robotgép - középoszlopos keverés, 1400 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, food processor és pároló kosár, tömege 8,9 kg, mérete 53 × 32 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CATRB01 Termékszám:  TC 9010 Gyártó honlapja:
Catler TC 9010 215 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

220 380 Ft
Szett megvásárlása

Catler TC 9010

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új Catler TC 9010 konyhai robotgéppel. 1400 W-os motorral szerelték fel, amely ideális akár professzionális felhasználásra is, képes akár nehezebb kenyértésztát is dagasztani. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 12 előre meghatározott sebességi fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. A középoszlopos mozgásnak hála, amikor is a habverő az alapanyagok keverése közben saját tengelye körül forog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy tágas tállal, melynek kapacitása 4,5 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. A tartós CATLER konyhai robotgép külalakját fehér és fekete szín emeli ki.

Konyhai robotgép Catler TC 9010 ...
Konyhai robotgép Catler TC 9010 ...

Catler TC 9010 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A tartós CATLER konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 1400 W teljesítményű motorral szerelték
  • 12 sebesség közül választhatunk
  • Középoszlopos keverés
  • A keverőtál űrtartalma 4,5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint keverés és dagasztás
  • Fehér és fekete szín dobja fel a készülék megjelenését

A strapabíró Catler TC 9010 konyhai robotgép tulajdonságai

Ezen CATLER konyhai robotgépnek hála a különféle fogások elkészítésének mesterévé válhatsz. Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is nagyon egyszerűen készíthetünk vele. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat.

Konyhai robotgép Catler TC 9010 ...

Az ügyes CATLER konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, food processor és pároló kosár. Ilyen széles körű felszereléssel eme Catler TC 9010 konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, így rengeteg helyet, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

53 × 32 × 44 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

8,9 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catler TC 9010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler TC 9010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catler TC 9010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catler TC 9010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catler TC 9010.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ