A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

CATLER turmixbögre PB 2011

Termékkatalógus
CATLER turmixbögre PB 2011
5 1 értékelés
Bögre - 2db, térfogat 500 ml, Tritan anyag, 2x fedő, kompatibilis a következő modellekkel - CATLER PB 4010 és PB 4050
Kód:  EAV2020d2 Termékszám:  PB2011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CATLER turmixbögre PB 2011

Régóta vágyik egy frissítő felüdülésre út közben? Ezzel a két turmixbögrével lehetséges. CATLER PB 4010 és PB 4050 gépekkel egyszerűen elkészítheti a legfinomabb turmixot. A mai divatos és népszerű turmixok és gyümölcskásákat már otthonában is elkészítheti és magával viheti bárhova ebben a két kiváló turmixbögrében. Egy kis gyümölcs vagy zöldség összekeverve tejjel vagy joghurttal egy frissítő felüdülést fog hozni Önnek. Ez a két hordozható turmixbögre a CATLER PB 4010 a PB 4050 gépekkel kompatibilis. A készlet 2 db 500 ml-es turmixbögrét tartalmaz. A bögréket zárható, levehető sapkával látták el, így kényelmesen magával viheti munkába, iskolába vagy akár a strandra. 

Legfontosabb jellemzői

  • 2 db turmixbögre
  • térfogat: 500 ml
  • Anyaga: Eastman TritanTM
  • Kompatibilis modellek -CATLER PB 4010, PB 4050
  • hordozható
  • zárható fedél
  • mosogatógépben mosható
  • felülete ellenáll a karcolásnak

minőségi anyagból

A bögrék magas minőségű Eastman TritanTM anyagból készültek. Az anyag ellenáll a nagy terhelésnek, karcálló és mosogatógépben mosható. A belülről záródó fedél biztonságban tartja a bögre tartalmát, így az nem folyik ki még a táskájában sem. Fogyassza kényelmesen, útközben az otthon elkészített turmixot ebből a kiváló, minőségi bögréből. Ezáltal időt takarít meg Önmagának. Merüljön el a turmixok birodalmában és alkossa meg álmai turmixát, amit aztán örömmel fogyaszthat ebből a bögréből. Ezt a bögrét imádni fogja!

 
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CATLER turmixbögre PB 2011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler Hrnky na smoothie PB 2011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER Hrnčeky na smoothie PB 2011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smoothie Becher - CATLER PB 2011.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ