Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

CAVION Base 8 ms

Termékkatalógus
CAVION Base 8 ms
Tablet - 1,33 GHz-es Intel Atom Quad Core Z3735G, multitouch 8 "1280x800, RAM 1 GB eMMC 16 gigabájt, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, OTG, USB 2.0, micro SD, 0,3 megapixeles webkamera + 2 Mpixig Windows 10 Fő
Kód:  KIA130a Termékszám:  CB8MS 100 0001~ CB8MS 100 5000

CAVION Base 8 ms

Tablet Cavion Base 8 ms szállít kiváló ár-minőség arány. Gazdaságos, de nagy teljesítményű négymagos Intel Atom processzor gondoskodik a zökkenőmentes a népszerű operációs rendszer Windows 10 haza. Minőségi IPS kijelző, amely támogatja a multi-touch lehetővé teszi a kényelmes használathoz. Flash tároló fér 16 gigabájt az adatokat, vagy bővíthető segítségével micro SD kártyák kapacitása akár 32 GB. Mert video szolgálja alap webkamera 0,3 megapixeles felbontású és képek rögzítéséhez és videofelvételek, 2 megapixeles fő kamera.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kivitelezés és vonzó design
  • Kiváló ár-minőség arány
  • Peak multitouch 8 "IPS kijelző
  • 16 gigabájt flash tároló, és támogatja a micro SD kártya
  • Alapozott négymagos processzor Intel Atom
  • Operációs rendszer Windows 10 Fő

Kevés pénzért sok zenét

Tablet Cavion Base 8 ms esik az ára körülbelül háromezer, és a pénz egy igazán kiváló felszerelés. Kelj fel, hogy 48 GB-os az adatkapcsolatot kártyát. Filmet nézni, vagy patak videók, mind a ragyogó IPS kijelző felbontása 1280 x 800 Játszani, vagy csak böngészni az interneten. A jelenlét multi-touch lesz a szél. Bluetooth támogatás lehetővé teszi a kapcsolódást a vezeték nélküli tartozékokat, például a billentyűzet vagy fülhallgatót, vagy egyszerűen megoszthatja a fájlokat az emberek a környéken.

Kihasználják a Windows 10

Hála a telepített operációs rendszer Windows 10, akkor az alkalmazásokat van szokva, hogy a Windows PC kéznél. Jó szórakozást a barátokkal Skype-on keresztül, szörfözhet az interneten keresztül Microsoft Edge és elérheti fájljait a felhő szolgáltatás onedrive. Adatait mindig kéznél, hogy dolgozik a számítógépen, vagy csak egy tablettát. Integrált alkalmazás tárolja biztosítja az ellátás új alkalmazásokat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CAVION Base 8 ms
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAVION Base 8MS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CAVION Base 8ms. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAVION Basis 8ms. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAVION Basis 8ms.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ