30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Cel-Tec BS4 Sport Fekete

Termékkatalógus
Cel-Tec BS4 Sport Fekete
4,7 17 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezetéknélküli, mikrofonos fülhallgató sportoláshoz, bluetooth 4.0, beépített akkumulátor, akár 4.5 óra használat egy töltéssel
Kód:  CEL100xb Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec BS4 Sport Fekete


Kültéri fejhallgató kiváló minőségű hanggal

A CEL-TEC BS4 vezetéknélküli fülhallgatók a rendkívül fejlett CSR 8635 V4 chipsettel van felszerelve, a szegmens egyik vezető termékéve téve azt. Az eredmény kiváló minőségű, kiegyensúlyozott hangzás, és erőteljes mélyek. A fülhallgató tökéletesen vízálló borításának hála ideális kültéri használatra.


Egyedi, ergónomikus kialakítás

A fülhallgató a felhasznált anyagok kiváló minőségének hála rendkívül tartós. Egyedi kialakítása segít a fülhallgató tömegének alacsonyan tartásához, elősegítve ezzel a sport közben is akadálytalan, kényelmes használatot. A készülék IPX4 vízálló védelemmel rendelkezik, védelmet nyújtva a kifolyt víz vagy az izzadság ellen.


Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a CEL-TEC BS4 fülhallgatót kihangosítóként, beszélgetés közben is használható legyen. A bejövő hívások felvételéhez csak nyomja meg a készüléken található gombot, és már élvezheti is a kiváló minőségű hangot, anélkül, hogy kezeit használnia kellene. A készüléken található egyéb gombok segítségével beállíthatja a hangerőt, vagy léptethet a zeneszámok. A Bluetooth 4.1 technológia akár 10 m-es hatótávot is lehetővé tesz, így szabadon mozoghat a szobában telefonja körül a hangminőség romlása nélkül.



Újratölthető akkumulátor - akár 5 óra működés

A beépített akkumulátornak hála akár 5 órán keresztül zavartalanul hallgathat zenét vagy telefonálhat. A CEL-TEC BS4 fülhallgatót kényelmesen tölheti akár laptopjáról, hordozható akkumulátorálós is, hála microUSB csatlakozójának.


Fülhallgató mindenki számára

A kényelmes használat érdekében a csomag 3 különböző méretű fülharangot tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A  csomag tartalmaz még egy Eva tokot is, amely minden körülmények között biztonságban tartja fülhallgatóját.


Széleskörű kompatibilitás

A Cel-Tec BS4 fülhallgatót Bluetoothon keresztül könnyedén csatlakoztathatja rengeteg féle eszközhöz, amely támogatja a fülhallgató által támogatott profilok (HFP, HSP, AVRCP, A2DP) valamelyikét. Így nem csak mobiltelefonján, de laptopján, MP3 lejátszóján, hi-fi rendszerén vagy TV-jén is hallgathat zenét.

A csomag tartalma

  • CEL-TEC BS4 fülhallgató
  • USB kábel
  • 3 pár fülharang (S, M, L méretű)
  • Angol nyelvű használati utasítás 
  • EVA tok
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec BS4 Sport Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec BS4 Sport - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec BS4 Sport, čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec BS4 Sport - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec BS4 Sport - schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ