Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Cel-tec ForestCam Tiny

Termékkatalógus
Cel-tec ForestCam Tiny
Vadkamera - 5 megapixeles színes CMOS érzékelő, 45°-os látószög, akár 12 megapixeles felbontás, 1080p Full HD videó, láthatatlan megvilágítás, időszakos rögzítés a time laps funkcióval, időzítő, PIR érzékelő, IP66 vízálló, microSD 32GB-ig, USB, PIN kóddal ellátott kép és videó védelem, cseh nyelvű menü
Kód:  CEL050d Termékszám:  1612-013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-tec ForestCam Tiny


Fényképezőgép éjjel-nappali körülményekhez.

Örökítsen meg egyedi képeket és videofelvételeket a természetben! Garantáltan a legkisebb vadkamera a piacon, felszerelve minden funkcióval, ami az LS870 modellben is megtalálható.  Álcázott kivitelezés csillogó felületek nélkül. Mozgásérzékelővel és az éjszakai felvételhez szükséges nagy teljesítményű infravörös érzékelővel rendelkezik, aminek segítségével maximum 17 méteres távolságra lát el. A színes fotók és videó felvételek elkészítéséhez szükséges CMOS érzékelő felbontása 5 megapixel amivel 45°-os szögben képes "látni".


Fotopast Cel-tec ForestCam Tiny


Akár 5000 kép készítése egy akku feltöltéssel

A kamerával készített videofelvételek Full HD felbontásban, sztereó hangzással kerülnek a memóriakártyára. A négy darab AA elemmel éjszaka 2500 képet, nappali megvilágításnál akár 5000 képet is készít. Az akkumulátorokhoz könnyedén, a kamera szétszerelése nélkül hozzáférhet. Csak távolítsa el a műanyag hátsó burkolatot és már cserélheti is az elemeket.



Time-lapse felvételek, külső áramforrás és vízállóság

A pontos idő beállításával tudni fogja, hogy timelapse funkcióval készült felvételek mikor készültek. A kamera összes beállítását elvégezheti az apró de nagyon könnyen kezelhető kezelőszervek és az angol nyelvű menü segítségével. USB csatlakozón keresztül külső áramforrásról is töltheti a kamerát, vagy egyszerűen csak használja a napelemeket. A kamera ellenáll a víznek, párának és a hőmérséklet-ingadozásnak is, mindezt az IP 66 tanúsítvány is bizonyítja.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-tec ForestCam Tiny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam Tiny + 8GB SD karta zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-tec ForestCam Tiny.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ