30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Cel-Tec MK01 Dual GPS

Termékkatalógus
Cel-Tec MK01 Dual GPS
Autós kamera - dupla, Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 140°-os képszög, hangfelvétel, hurok felvétel, micro SD, GPS, 3"-os LCD
Kód:  CEL400m Termékszám:  1907-015

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec MK01 Dual GPS

Az MK01 kettős kamerát elsősorban a motorkerékpárokhoz tervezték, azonban remekül megállja a helyét az autóban is. A Cel-Tec MK01 modell két kamerával rendelkezik, mindkét kamera 140°-os látószöget és Full HD felbontást kínál. Igazán hasznos tulajdonsága az AHD technológia, amely gondoskodik a felvételek kitűnő továbbításáról adatvesztés és késedelem nélkül. Amennyiben szeretnéd rögzíteni a felvételeket, használhatod a távirányítót is. Nem számít, hogy napos vagy esős az időjárás, mindkét kamera vízálló az IP67 tanúsítvány szerint. Minden bizonnyal nagyra értékeled aG-senzor érzékelő jelenlétét, amely reagál a behatásokra és zárolja a felvételt a felülírással szemben. Lehetőséged van a felvételek azonnali megosztására a beépített WiFi segítségével. Továbbá a Cel-Tec MK01 kamera GPS modullal is büszkélkedhet. A kamera lehetővé teszi a videók tárolását a maximum 128 GB kapacitású mikro-SD memóriakártyán.


A Cel-Tec MK01 Dual GPS kettős kamera motorkerékpárokhoz legfőbb jellemzői

  • Kettős kamera, amelyet elsősorban motorkerékpárokhoz terveztek
  • Kiváló minőségű Full HD felvétel
  • A vevőegység tiszta, 3"-es kijelzővel rendelkezik, amelyen mindkét kameráról egyszerre tekintheted meg a felvételeket
  • Ütés esetén a beépített G-szenzor rögzíti a felvételt a memóriakártyán
  • Tartalmazza az útvonal- és sebességadatok GPS-modulját
  • WiFi a felvételek gyors továbbításához és a könnyű beállításhoz
  • A felvételeket egy maximum 128 GB kapacitású mikro-SDHC kártyán tárolja, ami körülbelül 14 órányi felvételt jelent
  • Fejlett funkciók, például AHD technológia az adatvesztés nélküli adatátvitelhez vagy folytonos felvételhez
  • Az IP67 tanúsítvány szerinti vízállóság
  • Kormány-tartó minőségi fémből

Kettős kamerarendszer

A Cel-Tec MK01 rendszere egy pár Full HD kamerával és egy 3" méretű Full HD kijelzővel érkezik. Ennek köszönhetően felvételt készíthetsz arról, hogy mi történik előtted és mögötted, mindezt Full HD minőségben 1080p (1920 × 1080 px) vagy 720p (1280 × 720 px) felbontással. A lencse 140°-os, széles látószögű és igazán praktikus, hiszen segítségével az út szélét is láthatod a felvételen. Az AHD technológia biztosítja, hogy a felvétel ne veszítsen a minőségéből, illetve hogy ne késsen annak továbbítása. A Cel-Tec MK01 Dual GPS kamera vitathatatlanul egyik leghasznosabbfunkciója a beépített G-senzor érzékelő, amely ütközés esetén védi a felvételt a felülírással szemben a memóriakártyán. Valószínűleg örömmel fogadod a parkoló mód lehetőségét illetve a folytonos felvétel támogatását.

A Cel-Tec MK01 kamera bármilyen időjárásra készen áll

A motorkerékpáron a sofőr megtapasztalja az összes időjárási viszonyt, ebből adódóan természetes a kamerarendszer vízálló volta, tehát a felvételek készítése semmilyen helyzetben nem jelenthet problémát. Az MK01 kamerái az IP67 szabvány szerint vízállóak, teljes mértékben ellenállnak a vízbe merülésnek vagy a pornak. A főegység az IP65 védelmi szabványnak felel meg, így nem szükséges aggódnod az eső miatt. A készülék kényelmes irányításáról a 3" méretű Full HD felbontású LCD kijelző gondoskodik a menüvel. A csomag része még a távirányító, amellyel manuálisan iszárolhatod a felvételeket a felülírással szemben vagy váltogathatod a kamera képét a kijelzőn. A távirányítóval lehetőséged van mindkét kamera képének megtekintésére is vezetés közben. Két LED jelzőfény tájékoztat a távirányítón.

GPS modullal megőrizheted az adatokat a nyilvántartásban

A Cel-Tec MK01 Dual GPS kamera készletben található egy GPS készülék is, amelyet csatlakoztathatsz a kamerarendszerhez. Segítségével tárolhatod a sebesség- vagy tartózkodási információkat a nyilvántartásban. Később pedig megtekintheted a kijelölt útvonal felvételeit a Google Maps platformon minden vezetési adattal együtt (például a sebesség vagy a rögzített ütközések száma). A Cel-Tec MK01 Dual GPS vevőegység WiFi modullal is büszkélkedhet, egy egyszerű alkalmazáson keresztül azonnal megoszthatod a felvételeidet. Sőt az alkalmazásban szabadon beállíthatod ésszabályozhatod a kamerát az okostelefonoddal - azaz elindíthatod vagy leállíthatod a felvételt vagy készíthetsz fotókat is.

Tárhely akár 14 órányi felvételnek

A felvételeidet könnyedén tárolhatod a maximum 128 GB kapacitású mikro-SD memóriakártyán. A készüléknek nem jelent problémát az akár 14 órányi Full HD minőségű felvételek tárolása mindkét kameráról. Hosszabb út esetén igénybe veheted a folytonos felvétel funkciót, ahol a készülék kitörli a legrégebbi felvételeket, amikor megtelt a kártya. Ez alól kivételt képeznek a manuálisan zárolt vagy a G-senzor által érzékelt ütközéseket tartalmazó felvételek.




Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Támogatott video formátumok
H.264 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
H.264 Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
10,4 cm Kész!
Magasság
6,1 cm Kész!
Mélység
2,2 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec MK01 Dual GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec MK01 Dual GPS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec MK01 Dual GPS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ