A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Cel-Tec PSC72-WiFi

Termékkatalógus
Cel-Tec PSC72-WiFi
4,8 5 értékelés
IP kamera - 1280 × 720 felbontás, éjszakai látás 8 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 32 GB), Android és iOS operációs rendszer támogatása,
Kód:  CEL300b Termékszám:  1504-004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec PSC72-WiFi

A helyiség távmegfigyelése

A Cel-Tec PSC72 biztonsági IP kamerát egyszerűen csatlakoztathatja mobilkészülékével WiFi interfészen keresztül, ezáltal egyszerűen nyomon követheti telefonján a megfigyelt helyiségben zajló történéseket HD felbontásban. A beépített infravörös diódák láthatatlan fénnyel világítják meg a helyiséget, amely lehetővé teszi a terem megfigyelését éjszaka is, s a kamera ebben az esetben is tökéletesen látható fekete-fehér felvételeket készít.

Őriz Ön helyett

A kamera folyamatosan érzékeli a teljes megfigyelt térben vagy annak kiválasztott részeiben zajló mozgásokat és a hangokat. Észlelés esetén a berendezés elindítja a memóriakártyára történő felvételt, Önnek pedig fényképes figyelmeztetést küld az Ön által megadott telefonszámra vagy emailcímre, így azonnal mérlegelheti a helyzet súlyosságát.

Sokoldalú kihasználhatóság

A PSC72 IP kamerát távlehallgatási funkcióval ellátott mikrofonnal szerelték fel. Így remekül helyettesíti a bébiőrt is. A berendezés használható akár WiFi kapcsolat nélkül is. Nincs szüksége másra, csak egy 230 V-os csatlakozó aljzatra, s a kamera saját hotspotot hoz létre a mobiltelefonnal való kommunikációhoz.

Vezérlés mobil alkalmazáson keresztül

A kamera könnyedén vezérelhető telefonos alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás valós idejű képet nyújt a kamera által aktuálisan rögzített képről hanggal együtt, vagy akár kép- és videofelvételek távvezérlésű készítésére is használható. Az alkalmazás kompatibilis Android és iOS operációs rendszerekkel.

 

 

 

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
8 m Kész!
Interfész
MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
8 m Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
SD kártya max. méret
32 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec PSC72-WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec PSC72-WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec PSC72-WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC72-WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC72-WiFi.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ