Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Cel-Tec Rapture EX-1

Termékkatalógus
Cel-Tec Rapture EX-1
Bluetooth hangszóró - Vízálló és porálló kivitelezés, teljesítménye 2 x 3.5 W, mikrofon telefonáláshoz, PowerBank funkció, microSD-ről való lejátszás, Bluetooth 4.1
Kód:  CEL100xd Termékszám:  1607-004 Gyártó honlapja:

Cel-Tec Rapture EX-1

A Cel-Tec cég egy olyan gyártó, mely egyesíti a kortárs designt, a modern technológiát, a kompakt méretet és a külső hatásokkal szembeni ellenállást. Mert a minőségi termékek nem kell, hogy mindig egy vagyonba kerüljenek. Bemutatjuk a vezeték nélküli hangszórót, amely többet rejt. Az úton PowerBank-ként is tudod használni, így kedvenc előadóidat bármikor hallgathatod, emellett feltöltheted elektronikus eszközeidet (mobiltelefon, MP3 lejátszó, stb). 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli hangszóró kültéri használatra
  • Nagy ellenállás a külső hatásokkal szemben (IP67 és 2m magasról zuhanás)
  • Mikrofon a hívások kezelésére
  • Teljes kimeneti teljesítmény 2 x 3,5 W
  • Legújabb technológiás Bluetooth 4.1
  • MP3 lejátszó (lejátszik MicroSD kártyáról is)
  • PowerBank funkció, akkumulátor kapacitása 2600 mAh
  • Hosszú akkumulátor-élettartam 5-12 óráig

A tökéletes kiegészítő az utazáshoz

A vezeték nélküli, vízálló és ütésálló hordozható hangszóró kiváló minőségű hangvisszaadásra képes.Hallgathatsz zenét a fürdőszobában, a medence mellett vagy akár szabadtéren esős időben. A két minőségi hangszóró tiszta, kiegyensúlyozott és tökéletes hangzást biztosít nagy hangsúlyt fektetve a basszusra. A vezeték nélküli zeneátvitel Bluetooth technológia segítségével valósul meg. Ennek köszönhetően bármilyen eszközről és helyről tudsz zenét sugározni 25 méteres körzeten belül. A hangszóró érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, mely tökéletesen hozzáférhető. Természetesen az USB porton keresztül töltheted az okostelefonod. Köszönhetően a beépített újratölthető akkumulátornak, melynek kapacitása 2600 mA, bármikor hallgathatsz zenét, akár 5-12 órán át.

Segélyhívások kezelése

Ezen nagyszerű hangszóró másik nagy előnye a beépített mikrofon, mely telefonáláskor kihangosítóként funkcionál. Tehát akár zenehallgatás közben is csendben le tudsz rendezni egy telefonhívást, köszönhetően a két eszköz párosításának. Szabadítsd meg magad a kábelektől ezzel a vezeték nélküli hangszóróval, és élvezd a kiváló zenehallgatást bárhol, ahova mész. A hangszóró fel van szerelve egy microSD kártyafoglalattal is, amely támogatja az MP3, WMA, WAV és FLAC formátumokat, mely egy erős játékossá teszi a mezőnyben. Élvezd a szabad mozgást miközben a kedvenc zenéidet hallgatod.

A csomag tartalma

  • Hangszóró
  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es jack audio kábel
  • Karabély
  • Kezelési útmutató (CZ, SK, HU)
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec Rapture EX-1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec Extáze EX-1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec Extáza EX-1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec Rapture EX-1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec Rapture EX-1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ