30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Cel-Tec Sports BS4 - Fekete

Termékkatalógus
Cel-Tec Sports BS4 - Fekete
4,3 30 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató egy mikrofon a sport és szabadidős, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, beépített akkumulátor, zene lejátszási idő akár 4,5 óra, a lehetőséget a telefonálás
Kód:  CEL100xa Termékszám:  1509-010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec Sports BS4 - Fekete

Keresi sport fejhallgató hangminőséget nem esik ki a gyakorlat során? Akkor te Cel-Tec Sports BS4. Ezek a gombok a távirányítón és vízálló, így ideális a szabadtéri tevékenységekhez. Hála a mikrofon is használható, mint egy kihangosító egyszerű hívás.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi audió átvitel
  • vízálló verzió
  • Vezeték nélküli átvitel a tartományban 10 m
  • Azt is működik, mint egy kihangosító
  • Zene vezérlés a fülhallgató
  • Színes LED jelzi a fejhallgató
  • Szalag kábel, ami nezamotává

Hűséges hangélmény

A vezeték nélküli fejhallgató BS4 Sport élvezni a szabadság semmilyen tevékenységet. Egyedi design, kényelmes és tökéletesen tartja a fejét fejhallgató nélkül esett. Nagyvonalú eléri a 10 méter teljes szabadságot ad a mozgás az egész szobát veszteség nélkül a jel minőségét, anélkül, hogy a telefont magával.Kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartam és a hűség audio teljesítményt biztosít fejlett chipset CSR 8635 V4.1, amely vezető szerepet tölt be ebben a szegmensben. Fejhallgató kiváló basszus és kiegyensúlyozott hangzás más frekvencián.

Ellenőrzések fülhallgató

Fejhallgató kommunikálni mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, és egy beépített mikrofon. Amikor egy bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan szünetelteti, annak befejezését követően folytatódik, ahol abbamaradt. Kényelmes automatikus párosítás is jár az utolsó eszköz. Zene vezérelhető gombok a fülhallgató. Vannak funkciók lejátszás / szünet, gyorsított és hangerőszabályzóval. 

Az akkumulátor élettartama akár 4,5 óra

Az audio jel a fejhallgató jelezzen veszélyes mennyiségű, alacsony akkumulátor, párosítás tetszik. Fejhallgató, van is egy lenyűgöző LED jelzi az állapotát a művelet. Egy töltés pedig 4,5 óra beszélgetési és zenét hallgatni, akkor töltse az USB csatlakozón keresztül a számítógéphez PowerBank vagy a hálózatról.

További információk:
Bluetooth verzió: 4.0 APT - X támogatott
Bluetooth profilok: Headset, Hands free, A2DP, AVRCP
Tartomány: 10 m

elemek:
Működési idő (pslech és telefonos): 4,5 óra
Készenléti idő: 180 óra
Töltés bemenet: DC 5,0 V - 60 mA
Töltési idő: 2 óra
Az akkumulátor kapacitása: 80 mAh

méretek:
40 × 24 × 32 mm

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec Sports BS4 - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec BS4 Sport - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec BS4 Sport - čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec Sports BS4 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec Sports BS4 - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ