AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

CellularLine Interphone Urban Twin

Termékkatalógus
CellularLine Interphone Urban Twin
5 1 értékelés
Sisakbeszélő - zenehallgatás támogatása, GPS utasításokat fogad, hangvezérlés, beszélgetési idő akár 12 óra, hatótávolság akár 100 m, beépített rádió, kettős tartó sisakra rögzítéshez, vízálló
Kód:  JQ475x9y Termékszám:  INTERPHOURBANTP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CellularLine Interphone Urban Twin


Vypnuto
urban

Interphone Urban Twin

Tedd kellemesebbé a motorozást, szerezd be a CellularLine csúcsminőségű kiegészítőit. Az Interphone Urban vízálló handsfree kommunikációs berendezés egy abszolút újdonság magas minőségű szerkezettel és formás, fekete burkolattal.


Egyszerű telepítés

Játszva felszerelhető minden sisakra. Az egyszerű használatot ötvözi a nagyszerű, időtálló formatervvel és a fejlett technológiákkal. Kiválóan működik akár 100 méteres távolságban is, hatótávolságában két motorost tud összekötni.

Vypnuto
urban

Minden, amire szükséged lehet!

Minden Bluetooth technológiát támogató okostelefonnal párosítható. Kényelmesen fogadhatóak vele a hívások, zenét hallgathatunk kiváló minőségben és a GPS utasításait is átadja. Akkumulátora kiemelkedő, 12 órás beszélési időt biztosít, készenléti módban akár 1000 órát is kitart.  Előnye, hogy más márkák handsfree eszközeivel is összekapcsolható, így társaink rendszereivel is kompatibilis. Akkor sem kell aggódni, ha mégis megszakadnak az összeköttetés, ugyanis újrakapcsolódás funkcióval bír.


Vypnuto
urban

Mindig vételen

Az Interphone Urban bármely sisakra felszerelhető és teljesen vízálló. Egyesít minden fontos funkciót és technológiát a kifinomult formatervvel. Kiváló kommunikációs eszköz a zsúfolt városokba, hogy mindig kapcsolatban maradj motoros társaddal.


Vypnuto
urban

Příslušenství

  • 2x Interphone Urban vezérlőegység
  • Kétféle sisakra rögzítő rendszer - klipes és ragasztós
  • Belső audio egység ultra vékony fülhallgatóval
  • Mikrofon jet és felhajtós sisakokhoz + mikrofon ragasztós konzollal integrál sisakokhoz
  • microUSB- töltő és adatkábel

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CellularLine Interphone Urban Twin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CellularLine Interphone Urban Twin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CellularLine Interphone Urban Twin.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ