A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Cellularline Shadow, fekete

Termékkatalógus
Cellularline Shadow, fekete
4,2 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 25000 Hz, 32 Ohm impedancia, akár 2 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  PP903a1 Termékszám:  BTSHADOWTWSK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cellularline Shadow, fekete

Kompakt Bluetooth fejhallgató

A Cellularline Shadow vezeték nélküli fejhallgató kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás minden sportolás és zene szerelmesének. A maximális mozgásszabadság érdekében a vezeték nélküli sztereó Bluetooth technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a 2 vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatását egyszerre és 10 méteres távolságon belüli hangtovábbítást.


A Bluetooth Cellularline Shadow fejhallgató főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató
  • Kompakt méret és kis súly
  • Minőség és kiegyensúlyozott hang
  • Streaming Top Sound technológia
  • Kemény újratölthető tok a fejhallgató biztonságos tárolásához
  • Távirányító a fülhallgatón
  • Praktikus mikrofon a tiszta, kiváló minőségű hívásokhoz
  • 3 méretű füldugók

Kiváló hangvisszaadás

A Streaming Top Sound technológia kiváló minőségű, kristálytiszta hangátvitelt biztosít torzítás nélkül. A fejlett környezeti zajszigeteléssel teljesen belemerülhetsz a kedvenc dalok hangjába. A celluláris fejhallgató beépített mikrofonnal van felszerelve, így kényelmesen kezelheted a telefonhívásokat. A többfunkciós gomb gondoskodik az összesv beállításról.


Praktikus újratölthető tok

A Cellularline Shadow tokja fel  van szerelve egy 55 mAh kapacitású beépített akkumulátorral, amely kb. 2,5 óra üzemidőt  kínál. A praktikus újratölthető tokkal a fejhallgató üzemideje 7,5 órára meghosszabbodik, és eközben biztonságosan tárolhatod a fülhallgatóid. A mellékelt 3 méretű szilikon tartozék, segít, hogy a fülhallgató tökéletesen illeszkedjen a füledhez.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cellularline Shadow, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cellularline Shadow černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cellularline Shadow čierne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cellularline Shadow Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ