Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Celly ARMOR700WH

Termékkatalógus
Celly ARMOR700WH
Védőtok -iPhone 6/6S készülékhez
Kód:  PP899u2i Termékszám:  ARMOR700WH Gyártó honlapja:

Celly ARMOR700WH

A Celly Armor hátlap egy tökéletesen kivitelezett termék iPhone 6/6s mobiltelefonja számára. Pontos méretei lehetővé teszik, hogy tökéletesen tapadjon a telefonra. A speciális nyílások lehetővé teszik a szükséges gombok és csatlakozók biztonságos működését, a töltést, és a fülhallgatók használatát anélkül, hogy kivenné a tokból. Anyaga nagyon tartós és csúszásmentes gumi. A tokot úgy tervezték, hogy kényelmes tartást és nagyon jó kezelhetőséget biztosítson. Ugyanakkor azonban nem vonzza a port és szennyeződéseket. A védelmet nyújtó élek és a megerősített sarkok teljesen megvédik a képernyőt és a telefon hátsó kameráját. Ezzel a tokkal szükséges védelmet és biztonságot biztosít telefonjának a veszélyes ütések és karcolások ellen. Több divatos színből választhat.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns forma fehér színben
  • Több színváltozat
  • Védő élek és megerősített sarkok
  • Az iPhone 6/6s méretére gyártott
  • A jó minőségű kivitelezés
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY ARMOR700WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY ARMOR700WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY ARMOR700WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY ARMOR700WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ