30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

CELLY WALLY515 fekete

Termékkatalógus
CELLY WALLY515 fekete
4,4 6 értékelés
Mobiltelefon tok - Samsung Galaxy S6 Edge Plus készülékhez, PU műbőr
Kód:  PP897z1c1k Termékszám:  WALLY515

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY WALLY515 fekete

A stílusos CELLY WALLY515 oldalra nyíló mobiltelefon tokot a Samsung Galaxy S6 Edge Plus-hoz tervezték, és garantáltan védi a mobiltelefont az ütésektől és a karcolásoktól. Pazar formatervezés és praktikusság jellemzi, amelyeknek köszönhetően biztosan elnyeri az Ön tetszését.

A tok nem csak a telefonra illeszkedik tökéletesen, hanem minden kézbe is.  Kellemes tapintású poliuretán műbőrből készült. A gyártásánál nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, így biztos lehet abban, hogy a tok gondosan védi a telefonját.

A tok fedőlapján mágneszár található, amely gyors hozzáférést biztosít a telefonhoz. A fedőlap belső felén praktikus zsebek találhatóak, amelyekbe kényelmesen elhelyezheti pl. a bankkártyáját.

Ez a nagyszerű tok biztosítja a telefonja védelmét, és elegáns formájával nemcsak Önt, hanem a környezetét is lenyűgözi.

Paraméterek

Anyag
Műbőr Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kártyatartós Kész!

Típus és anyag

Anyag
Műbőr Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kártyatartós Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY WALLY515 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY WALLY515 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY WALLY515 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Handytasche CELLY WALLY515 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Handytasche CELLY WALLY515 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ