A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Celly GLASS Huawei Mate 8

Termékkatalógus
Celly GLASS Huawei Mate 8
Üvegfólia - 5-ször tartósabb, mint a kijelző, maximális átláthatóság, könnyű felhelyezés, nem hagy buborékokat, lekerekített élekkel
Kód:  PP899a1r96a Termékszám:  GLASS548

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GLASS Huawei Mate 8

Tok nélkül hordja telefonját? Meg szeretné óvni készülékét a karcolódásoktól, de mégse szeretne egy kényelmetlen tokot magával hordani? Ez most lehetséges a Celly Glass üvegfólia segítségével. A védőüveg óvja készülékét a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és még az ujjlenyomatok is kevésbé lesznek feltűnőek. A védőüveg 5-ször tartósabb, mint a telefon saját kijelzője.

Főbb előnyök

  • Az edzett üveg 5-ször erősebb, mint a kijelző
  • Védelem a mechanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üvegből készült. A hátsó felülete rendkívül jól tapadó szilikonnal borított a könnyű felhelyezhetőségért. Felhelyezés után nem maradnak légbuborékok a védőüveg és a telefon kijelzője között. Minden szükséges az kellék mellékelve a csomagban.

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg alatt nem maradnak légbuborékok. A Celly Glass rendkívül ellenálló felületét még olyan éles tárgyak sem károsítják, mint például kulcs, vagy kés.

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celly GLASS Huawei Mate 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro Huawei Mate 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GLASS pre Huawei Mate 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Huawei Mate-8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für Huawei Mate-8.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ